Mindenki vett/bérelt mérleget az első hónapra?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 22:36
12/13 anonim válasza:
A védőnő tanácsára vettem egyet használtan, teljesen felesleges volt.
13/13 anonim válasza:
Én nem, aztán 4 naposan vissza is kerültünk a kórházba. Szegényt nagyon túletettem, mert túl sok tejem és túl erős tejleadó reflexem van. A babám pedig addig evett, amíg a szájában volt a cici. 20 percekig cicizett és a kórházban mérlegelésnél kiderült, hogy 3 perc alatt megeszi a mennyiségét. Most 3 és fél hetes és ha nem veszem ki időben a cicit a szájából, akkor 150-160 grammot is nem ritka, hogy megeszik. Ezért egy evésnél 2-3 szor megmérem, egyúttal meg is büfiztetem. Nekünk nagyon fontos a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!