Első babámat várom. Milyen cumisüveget ajánlanátok, nektek melyik vált be?
Tommee tippee. Nagy a szája az üvegnek, könnyű tisztán tartani, mert belefér a kezem is, így jól ki tudom mosni. A cuminak mellformája van, bár szerintem ez semmit nem jelent, a kisfiam így is cumizavaros lett. Mivel akármilyen formája van a cuminak, az üvegből mindig könnyebb kiszívni a tejcsit, mint ciciből.
Szóval, ha az a terv, hogy szoptatni szeretnél, akkor max 1 cumisüveget vegyél, csak, hogy nyugodt légy. És amig nagyon nem muszáj, ne használd.
Én is Mam-ot vettem a kisfiamnak, kezdetektől tápszeres volt, azonnal elfogadta a Mam-ot. Szeretem hogy szétszedhető darabokra, hogy önsterilizálós, közepes árkategóriájú és nagyon masszív anyagból van.
Egyet tört el eddig a kisfiam a 17 hónap alatt, azt is nyaralás alatt ledobta az 5. emeletről a betonra és az egyik része tört szét.
Most várjuk a kistesót, neki is Mam-ot vettem.
nem kell cumisüveg ha szoptatni fogsz :) remélem szoptatni fogsz, inkább e témában tájékozódj :)
aki akar, tud szoptatni, legtöbbször a tudatlanság miatt nem megy - nem feltétlen az anya tudatlansága, sokszor a kórházi egészségügyisek, orvosok, nővérek, védőnő, és gyerekorvosok tudatlansága miatt van gond. (nagy ritkán emlőprobléma és a kisbaba szopizási gondjai miatt - de ezt meg szoptatási tanácsadó dolga megállapítani)
szóval olvass a szoptatásról, ne a cumi-körkép terén nyomozz :)
jó babázást, könnyű szülést, sok tejet és jó egészséget, boldogságot kívánok :)
Mind a 3 gyerekemnek Avent üvege volt, elsőre rögtön elfogadták, én is szerettem, szerintem nagyon jó, minőségi, márkás cumisüveg.
Viszont, én is mindig csak egyet vettem, egy 125 ml-est vészhelyzet esetére.
Inkább a szoptatásra készülj fel, akkor nem kell cumisüveg!!!
Olvass utána még a várandósság alatt, és keress szoptatási tanácsadót előre, hogy ha gond lenne tudd hova fordulj.
A LLL honlapján sok fontos infó van, A szoptatás női művészete c könyvben minden alap dolog össze van foglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!