Első babámat várom. Milyen cumisüveget ajánlanátok, nektek melyik vált be?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 20:21
11/16 petera6 válasza:
Én avent-et vettem, de sose ivott belőle a lányom. Mai napig nem tudja, hogyan kell használni a cumikat :)
Elsőre vegyél egy bármilyet, ami megtetszik valamiért. Csak, hogy legyen otthon (vagy már a kórházban), ha úgy érzed kell.
12/16 anonim válasza:
Nekünk Aventes van, a kisfiam simán elfogadja és cicizni is tud mellette. Már amennyi jön belőle... :-( A vizet, teát 1-es lyukú cumival kapja, a tápszert 2-es lyukúval.
13/16 anonim válasza:
Nekem semelyiket nem fogadta el, csak a mam-ot.
14/16 anonim válasza:
Mi MAM-ot és Aventet használtunk, simát, nem anti-colicosat. Az egyik talán 150 ml, a másik kb. 250 ml. Az egyiket születése előtt vettem, a mellszívóhoz volt, a másikat meg akkor, amikor 7 hós volt, és már nagyobb adagot ivott tápszerből.
Én úgy csináltam, hogy Avent cumit tettem a MAM üveghez, ugyanis összeillenek, mert a MAM-os 3+- os cumi nagyon folyatott.
15/16 A kérdező kommentje:
Persze, én is szoptatni szeretném, és mindent megteszek hogy így is legyen, ami rajtam múlik. Cumisüveget egyet szeretnék venni, arra az esetre ha el kell mennem otthonról. Mivel nagyon sok féle van, nem tudom eldönteni hogy milyet vegyek.
2014. aug. 24. 08:10
16/16 anonim válasza:
Egyébként van, ahol kérnek kórházba! Tőlünk két darabot kértek. Egyet a víznek és egyet az esetleges tápszernek. Szóval, érdeklődd meg előre, hogy már ne kelljen emiatt rohangálni akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!