12 hetes kislányom elég sokat van kézben. Aggódom, hogy emiatt nem erősödnek a hátizmai és nem tanulja meg kinyomni magát. Jól gondolom?
Figyelt kérdés
Bár már sikerült Neki hason kinyomni magát, de ha leteszem hasra akkor csak sír szakadatlanul és nem próbálkozik semmivel. Hogy tudnám rávenni, hogy próbálgassa? Másnál ez hogy zajlott? Ugyanígy gondolom a megfordulást is, hogy ha mindig kézben van nem fogja gyakorolni. De amint leteszem sír. Mit javasoltok?2008. aug. 8. 11:24
1/4 anonim válasza:
Eljön az ideje,hogy nem fog majd sírni,nekem kb.4-5 hónaposan maradt el jobban hason.Nem szeretett hason feküdni,inkább megfordult és el is volt kényeztetve,mindig kiharcolta,hogy kézbe legyen.Ha érdekelni fogja valami,akkor próbálkozni fog addig még el nem éri a célját.Nem kell kétségbe esni magától fog gyakorolni és erősödni.Várj még vele,az első úi.az lesz,hogy megfordul,majd mászik(ha mászik),ül,fehúzza magát stb...
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg azért sír, mert mindig kézben van és ha leteszed az azt nem szokták szeretni. Tedd le és próbáld elfoglalni valamivel. Az enyém nem akart hason lenni szinte mindig pár perc múlva elkezdett sírni. Próbáltam játékokkal elvonni a figyelmét és mára már teljesen megszokta és szeret is így játszani. Egyébként sem jó, ha állandóan kézben van, mert még WC-re sem tudsz majd elmenni. Mondjuk Ő még elég pici, úgyhogy van időtök.
3/4 anonim válasza:
az én babámmal is ez a helyzet volt. utál kezdetektől fogva hason feküdni de mondta a doktornő h néha bizony tegyem ugy mert kell hogy erősödjön a háta. naponta 2* 5-10 percre teszem le, az elején folyamatossan üvöltött de ahogy erősödött a háta és miota ki tudja nyomni magát és nézegethet azota nem sir és elvan hason is. de mivel ugye utált hason lenni gyorsan már 7-8hetesen hátára fordult ma már vissza is, ügyesen kinyomja magát és nem sir. kezdetben nem volt neki élvezetes de most annál inkább. jah és még egy tipp amit a dokim mondott és bevált hogy tekerj fel hengerbe egy törölközőt és mikor hasra teszed ugy tedd h az a holalja-melkasa alatt legyen így jobban lát és nem sír mégis ugyanugy tornázik. remélem tudtam segíteni
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm Nektek a válaszokat, próbálgatom 5-10 percekre lerakni. Ezzel magamnak is be tudom magyarázni, hogy ez az érdeke a babámnak, így nem szakad meg annyira a szívem, ahogy sír.
2008. aug. 8. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!