Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Névválasztás, milyen szerinted...

Névválasztás, milyen szerinted? Natasa, Zselyke?

Figyelt kérdés
Kovács Natasa Zselkye, ezt szeretnénk adni, de még nem vagyunk benne biztosak, még 3 hónapot gondolkodhatunk.
2014. szept. 5. 16:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

Hát csatlakoznom kell az előttem szólókhoz.Nem tetszenek ezek a nevek.Ne haragudj!

Ha mindenképp választani kellene akkor már inkább a Zselyke.

2014. szept. 5. 18:27
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Mi is Natasát akartunk a kislányunknak, akkor még én nem tudtam, hogy a Berkiéknek így hívják a kislányát. Aztán több kismama mondta, hogy Natasa lesz a kislánya, az Édes életből vették...ekkor tudtam meg és mondtam is le erről a névről. Szerintem elég divat név lesz és sztem főleg a kisebbségnél is. De ha te ezt akarod akkor hajrá.
2014. szept. 5. 18:44
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Előző vagyok, egyébként nálunk Natasa Zoé lett volna, nagyon tetszett, de kihagyom:)
2014. szept. 5. 18:45
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

A Kovács név tipikusan az ami mellé hülyén hangzik egy nagyon is külföldi hangzású név mint pl a Natasa,Nadin,Mira,Kármen,Dzsenifer(találkoztam két utóbbival) stb.

Amúgy sem hinném,hogy nagyon jó névválasztás akkor már inkább legyen Kovács Zselyke ha ragaszkodtok hozzá,de legyen mindenképpen magyarosabb neve,mert hidd el nagy büntetés ha rosszul választotok.

2014. szept. 5. 19:31
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Berkiéket majmoljátok? Über gáz.Már a Natasát sem adnám magában,nem akarnám,hogy bárki is azt gondolja hogy őket utánozom.
2014. szept. 5. 21:06
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Jèèzusom nagyon égő,h ennyire nulla a kreatívitàs:))remelem kamukerdes:))
2014. szept. 5. 21:26
 17/22 anonim ***** válasza:
3 hónapja szültem. A klinikán volt egy Natasa Zselyke újszülött :)
2014. szept. 6. 08:33
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
szánalmas :D
2014. szept. 6. 12:27
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
A Natasa nagyon szép név, de a Zselyke nem illik hozzá szerintem.
2014. szept. 6. 20:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom egyik névvel sem, de szerintem nem illenek egymáshoz. A Berkis dologba meg már bele sem mennék, mert már volt itt más is hasonló kérdéssel. Nagyon meg akart győzni minket, hogy saját maga kombinálta ki ezt a nevet és nem is tudta, hogy a Berkiék kislányát is igy hivják...
2014. szept. 25. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!