Melyek a kedvenc fiú és lányneveid? Milyen nevet adnál születendő gyermekednek?
Kristóf, Dávid
Petra,
Nem gondolkozom milyen nevet adnék mert már nem valószínű,hogy lesz gyerekem. Ha mégis addig változna a véleményem.
Fiú név ötletem sosincs,de ami nekem tetszik,az páromnak nem és fordítva.
Egy lányunk van,nem is lesz több gyerek szerintem már.
De egyébként ami tetszik:Anna,Auróra,Aida,Annamária,Henrietta,Lea
Párom már megálmodta:Zoé,Marianna,Henriett
Nekem a Zoé nem tetszik és a Henriett is csak a-val.
Fiú neki Tamás lenne,nekem inkább Balázs vagy Zoltán.
Babas vagyok es fogalmam sincs milyen nevet adjak a gyermekemnek. Mindig voltak kedvenceim de a kisfiamat sem ugy hivjak mint amik a kedvencek voltak mint pl. Andras, Peter, Gabor, Istvan
Kislany nevek is voltak de most, hogy jon az ido....fogalmam sincs. Meg korai a nemet sem tudjuk...de ha fiu talan Vilmos - kulfoldon elunk szoval annak a kulfoldi megfeleloje es egy magyar nev.
De lany? A fiamat Sofia-nak akartuk mig nem tudtuk, hogy fiu. De aztan kiderult, hogy az egy nagyon nepszeru nev. Ferjem felvetette a Rosemary-t. Nekem fogalmam sincs!
Fiú nevek:Zalán,Zétény,Noel,Zoltán esetleg Gábor
Lány nevek:Eliza,Éva
Jelenleg ezeket adnám!
Fiú: István, Krisztián, Roderik, Ruben, Ronen, Sándor, Félix
Lány: Jázmin, Elizabet, Miranda, Helga, Zsaklin
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Szia!
Kislányunk lesz:) Linett lesz a neve:)
Ha fiú lett volna akkor Dorián vagy Levente lett volna..
Fiú: Barnabás, Simon, Zéta
Lány: Karina, Szofia, Szonja, Zorka
Málna, Marcell, Mihály, Máté, Míra, Mirabella, Marinella, Marietta, Margaréta, Mátyás, Márk, Maja (imádom az m betűs neveket)
Amennyiben a férjemnek m betűs vezetékneve lesz, a következő nevek jöhetnek számításba:
Botond, Boglárka, Boróka, Janka, Szabolcs, Bence, Emese, Levente, Attila, Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!