Ti hogy oldjátok meg baba mellett pl. a fözést, takarítást vagy bármi más tevékenyéget? Én egyszerüen semmit nem tudok csinálni a kicsitöl! Folyamatosan az ölembe akar lenni! Még jóformán Wc-re se tudok kimenni, csak ha viszem magammal! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 16:27
11/31 anonim válasza:
Ne kényeztesd el,mert még jobban meglesz a böjtje.
12/31 anonim válasza:
Ki fogom próbálni a porszívózást és végre tiszta lesz a padló, ha bírja a pici a hangját.
Amúgy hétvégén megyünk hordozókendőt vásárolni, mert már nem tudok jobbat én sem:)
a 3 hetes anyukája
13/31 anonim válasza:
Esetleg az nem jöhet szóba, hogy valaki besegítsen a takarításban, teljesen megcsinálja azt?
Mert hozzánk bejárónő jár évek óta és hatalmas segítség, hogy nekem nem kell az ilyenekkel vesződnöm, ki is vasal, ha megkérem, mindent megcsinál.
14/31 anonim válasza:
én is magamra kotom...szintén 8 hónapos.
15/31 anonim válasza:
Mondjuk ha erre szoktattad ne csodálkozz,tanítsd meg rá,hogy egyedül is el legyen,és ne vidd már a wcre könyörgöm,komolyan te vagy az anyuka,ő a gyerek,tedd be járókába,babakarámba stb,foglald el,neki is jobb ha megtanul egyedül is játszani,és megtanulja,hogy neked más dolgod is van nem csak körülötte forog a világ,de ezt egészen kicsiként kellett volna elkezdeni,pihenőszékben,hordozóban vinni,hogy lásson téged de tudd végezni a dolgod.
16/31 anonim válasza:
Rakd le.Vidd magaddal a konyhába,vagy ahol éppen ténykedel,és rakd bele járókába vagy babakocsiba,vagy leterített maTRracra játékokkal.És ha sír akkor mi van? Ott vagy,nem mész el,beszélgess,mondókázz,majd abba hagyja.Hiába pontozták le azokat akik írták (mert jól írták) eléggé elkényeztetted.
17/31 anonim válasza:
Komolyan nem értem, miért gondolják azt sokan, hogy attól, hogy nyűgös időszakban az ember magára köti a gyereket, az a gyerek soha életében egy percig nem lesz el egyedül. Soha nem "tanítottam" egyedül játszani a gyerekem, mégis simán elvan egy-másfél órát is, néha odajön, vagy igényel egy kis segítséget, mert nem fér hozzá valamihez, de nem kell felkapkodni, tutujgatni. Amíg többet igényelte a testközelséget, addig többet volt testközelben. Egyikünk sem lett kevesebb vele.
18/31 anonim válasza:
11 hós. Viccen kívűl mindenre van időm.
Soha nem "kötöttem" magamra. A kiságyban a játékaival 1,5 órát eljátszik..
Nincs hiszti.
19/31 anonim válasza:
gratulálok a lepontozáshoz,no de sebaj a fiamat sosem kellett magamra kötnöm,eszembe se jutott mégis volt mindenre időm,ügyesen eljátszott magában,nem is lettem befásult,leharcolt anyuka
20/31 anonim válasza:
Utolsó! Én egyetértek veled:-)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!