Melyik nevet válasszuk a Tóth vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Hanna
Lara
Maja
Petra
Száva
Vivien
De ti is írhattok, ha van ötletetek!
2014. szept. 4. 09:44
2/11 anonim válasza:
A vezeték név rövid egy szótagbó álló, mindenképpen hosszabb keresztnév kellene.
Pl: Tóth Izabella Száva, Tóth Hanna Boglárka, Tóth Maja Sarolta, Tóth Vivien Száva.
Érzed a ritmusát?
3/11 anonim válasza:
Ebből a felsorolásból én csak a Petrát adnám
4/11 anonim válasza:
Száva.
Kamilla, Borka, Lujza, Zolna.
6/11 anonim válasza:
Vivien, nem szeretem a nevet, de a többi túl rövid, a nagyon rövid Tóthtal együtt nekem fura, nem tetszős.
7/11 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Petra tetszik legjobban a vezetéknévvel.
8/11 H.Orsolya válasza:
Nekem a Tóth Lara nagyon bejön :)
9/11 anonim válasza:
Nagyon szép neveket soroltál fel, de szerintem a Tóth vezetéknévhez valami hosszabb kéne, mert így túl rövid.
Emiatt én a Tóth Vivient preferálom, mert az több szótagú.
Esetleg ha szeretnél, adhatsz két keresztnevet, hogy hosszabbnak tűnjön. pl.: Tóth Petra Száva.
Ezen kívül nekem még tetszene a Tóth vezetéknévhez, (a leírtak alapján a modernebb neveket kedvelitek)
Tóth Tereza
Tóth Leila Száva
Tóth Julietta
Tóth Annabella
Tóth Jázmin Luca
Tóth Johanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!