20ezer Ft értékben milyen nagyobb dolgot kérnétek? Természetesen ami hasznos is.
Figyelt kérdés
Babalátogatóba fognak jönni, tehát ami szülés után kell, az már megvan.2014. szept. 3. 13:12
11/13 anonim válasza:
Ha esetlek egy fotost fizetnének. Aki majd a kicsiről készítt fotokat! De én is etetőszéket, vagy babának pihenőszéket kérnék. Vagy vásárlási utalványt.
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem etetőszék vagy járóka lesz. Az a baj, hogy vidéken lakunk, így itt maximum tesco-s utalványt tudnának nekünk venni. Pihenőszékünk, légzésfigyelőnk és bébiőrünk az már megvan:)
Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 3. 18:36
13/13 anonim válasza:
én is a hordozókendőt javasolom. bármelyik évszakban lehet használni, még télen is egy bővebb kabáttal. otthonra is jó egy hasfájós babához, vagy egy nagyon ölbebabához, így házimunkázni is tud anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!