Adtok zoknit egy 1 éves babára éjszakára? 23-24 fok van a szobájában. Miben altatjátok?
Szia!
Nákunk 24-25 fok van, négy hónapos a babám.Vékony rugi és hálózsák van rajta.
Nálunk is távfűtés van, 24-25 fok van a szobában :o( Sokszor megsülünk, szellőztetünk, de nyitott ablaknál csak nem aludhatunk...
2 hónapos a babónk, eszembe nem jutott, hogy zokniban kéne altatni. Sétához szoktam ráadni zoknit a naci alá.
Remélem nem fázik, fázott még így éjszaka: ujjatlan, vagy rövidujjú fehér tescos bodyt és szintén tescos hosszú ujjú hosszú lábú rugiban alszik vékony egyik oldlán szőrös szintén tescos takaróval. Mostanában, a szél miatt hűvösebbek a hajnalok (jó a szigetelésünk :o)) így van hogy hálózsákba rakom (ujjatlan) és rá a pléd.
Remélem, ez így elég, mert most elgondolkoztattál....
16-18 fok? ne már, én is megfagynék, nemhogy a baba.
az enyém 16 hónapos, pamut rugdalózóban vagy pamut pizsamában alszik, alatt body. takaró nincs rajta, hanem hálózsákban van. valamleyik nap adtam rá zoknit is, mert reggelente azért nem túl meleg a talpa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!