Hogy lehet kibirni 5 napot a kisfiam nélkül?
Megértelek.
Még nem volt nálunk ilyen helyzet, sok okosat nem tudok írni, de vigyél magaddal fényképeket! És én még vinnék egy babaillatú kis ruhácskát is.
Mielőbbi gyógyulást Neked!
2 hónapos korában voltam külön tőle 5 napig.
neked biztos nehezebb lesz, mert már nagyobb a babád, és biztosan még jobban kötődtök egymáshoz, de semmi gond nem lesz.
majd bemennek meglátogatni:) vagy nem?
SZia!
HIdd el most rosszabb, mint amikor már elkezdődik az egész. AKkor pörögni fognak az események, hamar túl leszel rajta, híreket biztosan minden nap kapsz róla, rendben lesz vele is és veled is minden! Gyorsan eltelik, mindig arra gondolj, hogy már mennyivel kevesebb van hátra. Ha meg eltelik 2 nap, akkor lassan túl leszel a felén, aztán már csak egyet kell aludni!
A baba illatú cuccról én is lebeszélnélek, szerintem teljesen felesleges fokozni a hiányát, ami amúgy is gyötör.
SZóval hidd el, most rosszabb, ahogyan elkezdődik az egész hercehurca, a tudat is jobb lesz, hogy kifelé jöttök belőle.
Szia
Az én lányom 9 hós volt a fiam meg 4éves mikor váratlanul KH-ba kerültem 10 napot feküdtem a nőgyógyászaton a felét feleslegesen mert csak a második felében jöttek rá hogy talán meg kéne operálni de mind ez semmi mert KB 3-4 napot voltam itthon mert belázasodtam és ujjra KH- ba kerültem újjabb 15 napra mert a műtét alatt. megfertőződött a vesém és bekerültem az urológiára na de ez hosszú. Egy biztos a szemed előtt csak az lebeghet hogy a kicsidnek egy makk egészséges anyucira van szüksége aki sokat játszik vele majd. De ahhoz előbb meg kell gyógyulnod. Nekem így sikerült és a tudattal hogy jó kezekben hagytam őket. És hidd el menni fog kitartást és mielőbbijobbulás kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!