Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek meddig tartott?

Kinek meddig tartott?

Figyelt kérdés
Az én kislányom 10 hónapos és most nagyon nehéz vele nincs el 1 percet sem napközben elaludni nem akar egyedül,de a ringatást már valahogy nem bírjuk mivel 10 kg felé tart.Általában sírvaalszik el,mert ha ringatom nem alszik csak dobálja magát a kezembe szval nem egyszerű...esetleg aki szintén ilyennek kinlódik vagy kinlódott annál meddig tartott vagy,hogy oldotta meg?előre is köszönöm
2010. jan. 17. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ami álltalában mindíg bevált, az a jóllakottság utáni levegőzés. De persze nem szentírás, minden baba más. Arról nem is beszélve, ha túl fáradt annál nehezebben alszik el, foglalkozz vele annyira, hogy ne sírjon, de ne játszatok sokat, hogy ne pörögjön túl. Aztán még ami segíthet, hogy mindíg ugyanaz a "rituálé" jelentse az alvás idejét, így tudni fogja, hogy az jön.
2010. jan. 17. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia. Most írtam ki én is egy kérdést, mert lányom semeddig nem hajlandó ellenni és folyamatosan mászik rám. Már nagyon tanácstalan vagyok. Az alvásában annyi változott, hogy eddíg 2x1,5órát aludt, most meg 2x3/4-et. Ő sírva kel, de az elaltatással nincs gondunk hála égnek, beteszem egy kicsit simogatom és alszik is. Alvásproblémára nekünk mindíg Vida Ági módszere jött be.
2010. jan. 17. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!