12 hetes lányom szopi és büfi után kb.10 percig elvan, aztán elkezd sírni. Nem hagyja abba, bármeddig hagyom hogy sírjon. Mit tegyek?
Velünk is ez volt. Én orvoshoz vittem és kiderült, hogy nincs elég baktérium a beleiben ami fekszívná a tejcukrot (ez általában a gyerekek 80%-ánál így van)Egy kis Normaflór nekünk rendbehozta a dolgot.
Egyébként az egész vizsgálat 3 órát vesz igénybe, nem fáj a babának, viszont sok kellemetlenségtől megkímél mindkettőtöket, ha valóban ez a probléma
Szia!
Én normafloret adtam a most 5 hetes kisfiamnak. A nagyobbik is hasfájós volt (több mint egy éves koráig) mikor végső kétségbeesésemben megpróbáltam neki,és bevált. A kicsinek már két hét hasfájós időszak után adtam, három hetesen, végigcsináltam neki egy 10-es kúrát, és láss csodát, használt. Sokkal ritkábban van hasfájás, nem sír minden este 5-6 órát. Sőt alig sír. :)
A dokinéni azt mondta, mikor kérdeztem, hogy adhatom-e, hogy ártani semmiképp nem árt, max használ.
(egyébként mindkét terhességem alatt szednem kellett antibiotikumot, lehet hogy ez is megviselte az ő érzékeny, éretlen kis bélflórájukat)
Remélem nektek is beválik.
Judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!