Hogy oldjam meg az olyan helyzeteket, ahova nem akarom elvinni a babámat és mégse legyen sértődés belőle?
pl egyik helyen nem is egyszer megcsipkodott minket valami, én már keresztül mentem a lyme kór gyanún is, meg hagy ne soroljam mi mindenen
ill. a családunk java allergiás, így, hogy legalább rajtam ne múljon, pl állatos környezetbe megint nem viszem, mint pl tehéntejet sem adok neki 1 éves korig, stb
de mindenki szúrós szemmel néz, amikor pironkodom össze vissza, hogy nem megyek, hiába az, ha konkrétan, egyenesen megmondom miért nem, úgy néz ki, őket nem érdekli...de vannak, akik kedvesen próbálják tolerálni, de azért mindig emlegetik, és van, akivel sajnos súlyos veszekedéssé fajult a dolog, és ráadásul szeretett rokon és szeretném ha a baba ismerné, látná, meg hát nekem fáj tényleg, hogy ebből sérődnek, de akkor is a baba az első, ha nekem ezért hátat is fordítanak a szeretteim.
de én eleve miért nem csinálhatok a babámmal, amit akarok?
ha mások azt mondják ugorjak vele kútba, azt is kötelező?
miért kell nekem marionett bábnak lenni?
Én is úgy tudom, hogy az lesz inkább allergiás, aki sosem megy állatok közelében és túl nagy tisztaságban él, mert nincs lehetősége az immunrendszerének reagálni.
Egyébként csinálhatsz a babáddal, amit akarsz. Jogodban áll azt mondani, hogy nem mész, de vedd figyelembe, hogy a másiknak ugyanúgy jogában áll ezen megsértődni. Ez egy ilyne játék.
nálunk is ilyesmi van kedves utolsó
és nem is az állatos helyen, velük kedvesen meglehetett beszélni, hogy kb 1 éves korban majd viszem
de ahol megcsipkodnak minket, azt tagadják, hogy de náluk nincs semmi, és ők balhéznak, meg sértődnek
és ha már arrólvan szó, hogy kinek mi joga
jelzem, még nekem állna jogomban megsértődni, hogy a babát tele lett pöttyökkel és azt akarja hogy továbbra is kitegyem ennek.
az állatos dolog annyira szélsőséges
valahol még azt olvastam, az egyik legnagyobb allergén
máshol persze épphogy említik
a csípések ellen meg nem tudom hogy védekezzek, azért nem akarok menni.
pl hazajövünk, gyorsan fürdőben levetkőzünk, ruhákat egyből mosni, de babakocsit is mindig fújjam át? lehetetlennek tartom megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!