Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik rendesen...

Miért nem alszik rendesen éjszaka?

Figyelt kérdés

lassan 6 honapos a Kisfiam és 2 honapja 6szor felkel vagy többször,nyafog.elöte sem volt valami jo alvo de most...én a fogzásra gyanakszom mert egy fogunk már kibujt,vagy éhes...van tejem de már hozzátáplálom mert szerintem nem elég neki.éjszakára kéne tápszert iratnomv agy mit javasoltok.ez igy sajna nem állapot.kezdek kibukni.persze érte mindent.

Válaszokat elöre is köszönöm!

2010. jan. 17. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Isten hozott a "táborban"!

Az én lányom is 5 hónaposan kezdett éjjel sokat kelni (előtte se volt ő se jó alvó soha), és most 14 hónaposan még semmit se változott a helyzet.. Tegnap is 4x keltünk.. :( Nekem is nagyon fáj a fejem ma is ettől az örökös ugrálástól és kialvatlanságtól. :(

2010. jan. 17. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is ennyi idősen kezdődött, most 10 hónapos és 3x fent is van éjjel. Már majdnem örömódát zengek ha csak 1x kel fel éjjel. A legszörnyűbb az egészben hogy nem is tudom miért csinálja ezt. Tápszert ha már betöltötte a 6 hónapot nem tudsz felíratni orvossal, csak a patikában tudsz kérni 2es tápszert. Ha valóban fogzás akkor esetleg próbáld ki hogy Nurofent adsz neki alvás előtt, de ezt nem szabad huzamosabb ideig és tényleg csak akkor add neki ha már látod hogy át fogja törni az ínyét a fogacska. De egyébként csak tippelgetünk mi lehet. Ha tápszert szeretnél kipróbálni ajánlani tudom a Mildibé Szép álmokat tápszerét, ami direkt éjjelre lett kifejlesztve mert ettől jobban jól lakik a babád.
2010. jan. 17. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi is éppen ezzel küzködünk, 6 hónapos múlt a kislányom. Nemrég tettem fel én is hasonló kérdést. Tényleg csak találgatni lehet az okát, egész nap ezt próbálom én is megfejteni, mert mi is nemrég kezdtük a hozzátáplálást, lehet hogy ezért kel fel minden órában. De lehet hogy a foga miatt, habár még semmi jele nincs. A cumitól egyből visszaalszik, már arra is gondoltam hogy emiatt, de eddig éjjelre nem kellett neki. Már én is nagyon kivagyok az éjszakázástól, és nappal ugyanúgy folytatódik a nyűglődés.
2010. jan. 17. 14:38
 4/5 A kérdező kommentje:
az enyém csak cicin alszik vissza:Dés kb oránként kel.tegnap adtam neki panadolt(csak havonta adom neki,nem merem gyakran)igy is fennvolt 3 szor(éjféltöl reggel 8ig)
2010. jan. 17. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyém sosem aludt egész éjjel. A egjobb időszak az volt amikor csak 1x kelt de csak 1-2 hónapig tartott. Volt olyan is 1x-2x, hogy teljesen átaludta az éjszakát. Most 11 hónapos és legtöbbször 3x ébred. :(
2010. jan. 17. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!