Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 7 hós babám 2...

Normális, hogy 7 hós babám 2 óránként alszik 1 órát? Éjszaka is alszik rendesen!

Figyelt kérdés
Ha nem teszem le aludni nagyon nyügős.Ő már mászik és lehet hogy hamar kifárad?Kicsinek nem volt ilyen aluszékony.Ez kb 2 hónapja van így.Nem sok ennyi alvás neki.Eszik,büfi,pelus csere,kicsit játszunk,kotor a lakásba és már megint alszik.Max.3 órát van el alvás nélkül!Alszik és utána minden rendben.
2010. jún. 1. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyém is 7 hós 1 hete csinálja ezt, szerintem a frontok miatt van. Mondjuk te azt írod 2 hónapja csinálja ezt, akkor valószínűleg neki több az alvásigénye. Ha mászik és ügyi, akkor semmi baj, nics ezzel, elvileg alvás közben fejlődnek és neked is több időd van magadra. :)
2010. jún. 1. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én 8 hónaposom is 2 óránként alszik legtöbbször fél órát, néha 1 órát. Ő mindig is ilyen volt, sőt 5 hónaposan még csak másfél órát bírt fentmaradni. Utánaolvastam, ez normális.
2010. jún. 1. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én 8 hónapos babám ugyanennyit alszik.Utánanéztem már.Ez teljesen normális.Ő is rengeteget mozog.Mászik, feláll, ül egy picit, és kezdi előlről.A játékok nem kötik le, csak a mozgás, fiókhuzigálás, labdakergetés.
2010. jún. 1. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 9 hós,mászik,feláll,lépeget,ülni nem igazán,csak menne,menne...De így is csak 4 óránként alszik:(Pedig jó lenne egy kis szusszanás nekem is.
2010. jún. 1. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!