Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden gyerek megtanúl aludni...

Minden gyerek megtanúl aludni című könyvről?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném a módszert kipróbálni, de nem tudom pontosan miről szól.Ha van vkinek és esetleg eladná, és szivesen megvenném.
2010. jan. 17. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az Aludj jól gyermekem című könyvre gondolsz akkor nekem meg van írj és elküldöm!Persze nem minden gyereknél válik be nálunk bejött sokan ellenzik de sokan ki is próbálták ezt te döntöd el !
2010. jan. 17. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is bejött, pedig előtte minden mást kipróbáltam. Szerintem ez babafüggő és kitartás kell hozzá. Sok sikert!

2010. jan. 17. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne értelmetlen? Nekem is ezt a könyvt ajánlotta a védőnő! Minden gyermek megtanul aludni! - ez a címe. Én még nem olvastam. A 13hónapos fiam amióta felszereltük a szobahintát elalszik szépen hintázás közben. Tehát nálunk könyv nélkül megoldódott a dolog.
2010. jan. 17. 13:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez a könyv címe.Mi az érthetetlen ebben?

Hallottam a módszerről és szeretném kipróbálni, ezért kérdeztem meg, hogy megvan e valakinek.

Egy éves lányomat az éjjeli egyedűl vissza alvásra akarom megtanítani, mert minden egyes ébredésénél segítséget kér, és már kicsit fárasztó lassan 1 éve ezt csinálni minden éjjel.Van hogy elalszik egyedűl, de éjjel ezt nem nagyon akarja.

2010. jan. 17. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én olvastam, és egyáltalán nem jött be. Nálunk szinte semmi nem igaz amit a könyv ír. Elképzelhető, hogy nálatok beválik, kívánom, hogy sikerüljön.

2010. jan. 17. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocs,de aki nem ismeri a könyvet,annak értelmetlen a cím.:)))
2010. jan. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!