Babám 2hos tápszeres 3 órántként kap 60 mlt. De nem mindig birja ki és sokat sir de doki azt mondta hogy nem szabad neki többet adni. Siros baba, mit lehet vele csinálni és kb hány honapos kortol átalusza az éjszakát?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 09:57
11/16 anonim válasza:
Utolsó előtti offoló:): A barátnőm babája ugyan anyatejes volt, de egy hónapos korától kezdve 180ml-ket evett egy alkalomra. Ha a babád éhes még, akkor adj neki nyugodtan kicsit többet. Adj neki pl. 10ml-vel többet, és meglátod, lehet elég is lesz.
12/16 anonim válasza:
11:49-es vagyok.Babóca 4 kg, tápszer Humana ha 1-es.Szóval nem tudom mit csináljak.Ha csak az előírt adagot adom éhen marad, ha többet adok, jóllakik, de akkor a védőnő b..tat, hogy el fog hízni a gyerek.Megoldás, ha több vízhez keverem a kevesebb vízhez előírt tápszert?
13/16 anonim válasza:
Keverj be több tápszert és hagy egyen belőle annyit amennyit szeretne.Az viszont tényleg nem jó,ha 2-3 óránként előbb eteted,mert akkor soha nem ürül ki a pici gyomra és ez okozhat hasfájást.Mielőtt kapnám a lepontozásokat,az anyatej a más ebből a szempontból.
14/16 anonim válasza:
Ne éheztesd szegény babát! A dokid tiszta idióta, ha nem tudja egy babának ennyi idősen mennyi az adagja. A fiam 2 hetesen evett 140ml igaz tejből, de akkor is!
15/16 anonim válasza:
11.49es vagyok. Esetleg próbáld meg, hogy 2 etetés között megkínálod teával- már rakhatsz bele egy kis narancslevet-de gézlapon szűrd át. Biztos nagyon fogja szeretni- így egy kicsit kitolható az étkezés... Remélem sikerrel jársz. Az hogy "higítod" a tápit- szerintem csak időlege eredményt érsz el.
16/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ!
2010. jan. 19. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!