Egy honapos babának lehet adni alma pépet?
Figyelt kérdés
2008. aug. 7. 18:22
1/9 anonim válasza:
1 hós babának szerintem még csak tej vagy tápszer! Úgy tudom, hogy a 3 hónapos kort meg kell várni.
2/9 anonim válasza:
Egy hónaposnak még ne! A reszelt almát olyan két és fél hónaposan lehet legkorábban kóstoltatni, egy hónaposnak az még nagyon korai. De a mostani trend szerint csak 6 hónaposan (kacc kacc).
3/9 anonim válasza:
Miért akarsz neki almát adni?
Én hat hó előtt nem adok neki semmit, főleg, ha lesz tejem addig...
4/9 A kérdező kommentje:
azért mert nem szopik depreszio miat elapat,tápszert kap de az kicsapja és nem lakikjol oránként enne de ha nem adok neki akkor sir
2008. aug. 7. 20:56
5/9 anonim válasza:
Tápszeren kívül ne adj neki mást. Ha amit most eszik kicsapja írass fel másikat. Lehetőleg hipoallergént = H.A. tápszert.
Tápszeres babának a hozzá táplálást 4 hónaposan kezdheted.
6/9 anonim válasza:
milyen tápszert adsz neki?mi is kiütésesek voltunk kaptunk másik tápszert.normális ha oránként akar enni,nyugodtan adj neki amikor csak kér,ez majd megváltozik.mi 11 hetesek vagyunk.plyan 6 hetes volt amikor barackot kapott jövő hétre akarom az almát szerintem adj neki de csak a levét és nagyon keveset.a gyümik csak kiegészitők nem azért kapja hogy jol lakjon.remcsi tudtam segiteni.a kiütésekkel vidd orvoshoz kérd a milupa pepti 1 tápszert.
7/9 anonim válasza:
Na, örülök neki, hogy végre valaki nem olyan ételfóbiás, mint ahogy mostanában elvárják az anyukáktól.
második válaszoló
8/9 anonim válasza:
hát igen kb 10 éve még 2hós kortol lehetett kapni a baby ételeket csak mostanába van ez a nagy felhajtás.csak a táp meg a cici.igen tudom a cici baromi egézséges de van akinek nuku.mamája válogatja van aki fél van aki nem.én nem a gyümikétől nem lehet semmi baja.üdv viki
9/9 anonim válasza:
én hathetesen adtam a fiamnak barackpürét,kéthónaposan reszelt almát,pedig anyatejes volt,és a tejem se lett kevesebb mert evett néhány kiskanállal.Csak ma van ekkora felhajtás hogy semmit ne adjunk féléves korig.Végül is a tápszergyártónak is meg kell élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!