1 hónapos babának varrhatok plüssállatot?
Figyelt kérdés
Babalátogatóba vinném barátom nővérééknek és üres kézzel ugye nem illik menni. Arra gondoltam varrok a kicsinek valami plüssöt, vagy kiságyra felakasztható játékot, de nem tudom, hogy 1 hónapos babának szabad-e ilyet adni.? Drága ajándékot nem nagyon tudok neki venni, mert pénzem sincs nagyon és manapság már minden babacucc olyan drága. A nevét rávarrnám a plüss hasára. Jó ötlet lenne? Vagy inkább boltba vegyem meg a plüssöt? Elég lenne ennyi vagy még adnom kellene mellé vmit?2014. aug. 30. 14:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet ha magad csinálod :) most úgyan nem de hamarosan játszani tud vele :) szerintem cuki ajándék én örülnék neki :) szóval ha ügyes vagy akkor hajrá!! 1 hetes baba anyukája :)
2/3 anonim válasza:
Ha szeretnél anyukának egy kis gyümit vihetsz vagy 100% os ücsit. De amúgy simán elég esetleg vehetsz babatörölő kendőt egy csomaggal az nem drága és hasznos is :) bocsi hogy nem privátba válaszoltam.
3/3 anonim válasza:
Elég, de ha kész van, akkor viccen kívül jó alaposan tépkedd meg. Ha nem enged el sehol és nem akar kijönni a tömés, akkor jó lesz a babának is.
Én jártam már úgy, hogy ajándékba kapott plüss szétnyílt a hasán és úgy szedtem ki a gyerek szájából a műszálas tömőanyagot. Azóta bármit kapunk, én cibálom meg először, ha semmi nem enged/jön le róla, akkor kapja meg a gyerek.
Arcot, ha varrnál, csakis hímzéssel, gombot ne varrj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!