Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elalszik magától a babád?

Elalszik magától a babád?

Figyelt kérdés
enyém 10 hónapos, és csak úgy alszik el ha tologatom a babakocsiban, néha cicin. Kezdek aggódni hogy mikor fog magától elaludni? Ahogy beteszem a kiságyba, feláll és ordít, nincs szívem hallgatni... Volt olyan akinek egyszer csak elaludt magától? Van esélyünk?
2010. jan. 16. 22:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Amíg nincs szived hallgatni,ha sír.addig nem is fog egyedül elaludni.Már régen tologatás és főleg cici nélkül kellene aludnia.
2010. jan. 16. 22:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

el. 8 hónapos korától. beteszem az ágyba, és kijövök, és elalszik.

SEMMIKÉPPEN ne tologasd babakocsiban.

egyszer-kétszer kéne kibírni, hogy ne hagyd magad, és akkor sztem magától is elaludna.

sürgősen kezdd el a leszoktatást, mert ez csak rosszabb lesz, ahogy nő, és fejlődik az értelme.

2010. jan. 16. 22:44
 3/20 anonim ***** válasza:
35%

És ha nem a kiságyba tennéd aludni, hanem magad mellé fektetnéd? Lehet, hogy csak Rád vágyik :)

A mi babánk cumizik, és az segít neki elaludni, persze nem mindenki ad cumit a babónak, és főképp nem mindegyikük fogadja el.

2010. jan. 16. 22:46
 4/20 anonim ***** válasza:
29%
Szia.Én cicin altattam mindig a fiam,most 14 hónapos,és már lassan egy hónapja hogy leteszem a matracára miután leoltottuk a villanyokat és ő már alszik is szinte.Van remény.A délelőtti alvásánál viszont még ciciztetem.Nem egyszerre aludt el, hanem egyszer csak kevesebbet cicizett és bealudt.Már nem markolászta a cicim mint szokta hanem átfordult a másik oldalára.Ha kialakítatok egy számodra is kényelmes altatási módot,idővel biztosan jobb lesz.De sokaknak tényleg az válik be ha lerakják a picit az ágyba, jó darabig hagyják sírni,néha bemennek meg vígasztalni,és néhány nap,vagy hét alatt a kicsi hozzászokik a rendhez.Én úgy készítettem magam hogy 3éves koráig ciciztetnem kell hogy elaludjon,de látom ez előbb elérkezett.
2010. jan. 16. 22:53
 5/20 anonim ***** válasza:
64%

már megbocsáss, előttem szóló, de soha nem hagytam jó darabig sírni a babámat az esti altatásnál. ő maga igényelte, hogy egyedül aludjon el.

akkor üvöltött, amikor este a franciaágyon kínlódtunk "altatás" címszóval. amint bekerült a saját kis csöndes szobájába, lenyugodott. megváltás volt neki a nyüsztetés után.

amúgy nem biztos, hogy rossz az a módszer, amit fent vázoltál, de én azt soha nem alkalmaztam. szerencsém volt.

második vagyok

2010. jan. 16. 22:58
 6/20 anonim ***** válasza:
34%

...öö már megbocsáss, nem bántani akartalak,mellesleg nem olvastam a kérdésre adott válaszod,és nem minősíteni akartam az altatási módszered.Kinek így,kinek úgy a jó.Rendben?

Bocsánat az OFF-ért.

2010. jan. 16. 23:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

El,egészen kicsi korától.Sosem ringattam sosem altattam.Ő cicin nem aludt be soha,de vszínű azért,mert hasfájos volt és büfi nélkül sosem tettük le aludni.Most biztos sokan megköveznek,de mi az elején eldöntöttük a párommal,hogy kitartunk és nem ringatunk ,altatunk.Sztem jobb míg kicsi "szoktatni",ha 1-2 nap sír v. nyüszög elalváskor,mint amikor már nagy és nem kellemes a súlyukat cipelni,ringatni,+ szerintem nagyobb "törés" is lehet nekik leszokni ha már nagyobb.

Ja,ez ami most "divat",hogy elveszti a baba a bizalmat,ebben nem hiszek.A lányom abszolút kiegyensúlyozott,mosolygós,barátkozós dumagép.14 hónapos

2010. jan. 16. 23:08
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan, de igen ritka. Szerintem ne várd a csodát... Én megtanítottam elaludni, azóta nyugalom és csend van (Aludj jól, gyermekem c könyv)
2010. jan. 16. 23:11
 9/20 A kérdező kommentje:
6 hónapos koráig az enyém is elaludt. De aztán elkezdtek jönni a fogai és szenvedett tőle, ill. megtanult felállni, és mindig felállt.
2010. jan. 16. 23:11
 10/20 A kérdező kommentje:
OLvastam a könyvet, eddig még nem sikerült rászánnom magam, hogy alkalmazzam, de ha nem lesz változás kénytelen leszek...
2010. jan. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!