Elalszik magától a babád?
el. 8 hónapos korától. beteszem az ágyba, és kijövök, és elalszik.
SEMMIKÉPPEN ne tologasd babakocsiban.
egyszer-kétszer kéne kibírni, hogy ne hagyd magad, és akkor sztem magától is elaludna.
sürgősen kezdd el a leszoktatást, mert ez csak rosszabb lesz, ahogy nő, és fejlődik az értelme.
És ha nem a kiságyba tennéd aludni, hanem magad mellé fektetnéd? Lehet, hogy csak Rád vágyik :)
A mi babánk cumizik, és az segít neki elaludni, persze nem mindenki ad cumit a babónak, és főképp nem mindegyikük fogadja el.
már megbocsáss, előttem szóló, de soha nem hagytam jó darabig sírni a babámat az esti altatásnál. ő maga igényelte, hogy egyedül aludjon el.
akkor üvöltött, amikor este a franciaágyon kínlódtunk "altatás" címszóval. amint bekerült a saját kis csöndes szobájába, lenyugodott. megváltás volt neki a nyüsztetés után.
amúgy nem biztos, hogy rossz az a módszer, amit fent vázoltál, de én azt soha nem alkalmaztam. szerencsém volt.
második vagyok
...öö már megbocsáss, nem bántani akartalak,mellesleg nem olvastam a kérdésre adott válaszod,és nem minősíteni akartam az altatási módszered.Kinek így,kinek úgy a jó.Rendben?
Bocsánat az OFF-ért.
El,egészen kicsi korától.Sosem ringattam sosem altattam.Ő cicin nem aludt be soha,de vszínű azért,mert hasfájos volt és büfi nélkül sosem tettük le aludni.Most biztos sokan megköveznek,de mi az elején eldöntöttük a párommal,hogy kitartunk és nem ringatunk ,altatunk.Sztem jobb míg kicsi "szoktatni",ha 1-2 nap sír v. nyüszög elalváskor,mint amikor már nagy és nem kellemes a súlyukat cipelni,ringatni,+ szerintem nagyobb "törés" is lehet nekik leszokni ha már nagyobb.
Ja,ez ami most "divat",hogy elveszti a baba a bizalmat,ebben nem hiszek.A lányom abszolút kiegyensúlyozott,mosolygós,barátkozós dumagép.14 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!