Mennyi idős korában ehet McDonald's kaját a baba?
Uhhh, de durva.... Na azért ilyen dolgokat eddig nem tapasztaltam, de az is biztos, hogy szökőévente ha egyszer betévedek...
Száz szónak is egy a vége, sokkal jobb otthon készíteni hambit (azt teszel bele, amit csak akarsz, én például imádom csalamádéval).
Banyuci
22:02-sel egyetérek.Én is dolgoztam mekiben,és semmi olyan nics benne,amit ugyanúgy ne tudnál megvenni a boltban.Csakhogy egy pár példát említsek:a Kechup és társai Univer-es;a paradicsom ugyanúgy nyers mintha te vennéd a boltban,frissen szeletelik és csumázzák, a Nuggets és hal stb.-t azok a cégek gyártják,mint ami mirelittet veszel a boltban.Tehát mindegyik ismer cég,aki kifejezetten a Mekinek gyártja a cuccot és ahol vszínű,hogy szigorú HACCP előírások vannak,ugyanúgy mint a Mekibe.
Mi kb.havonta 1x-2x eszünk Mekibe.A lányom 14.hónapos,sültkrumplit már evett mást,nem is kóstoltattunk vele.
A másik,hogy ha pl.töltöttkáposztát eszel napi 2 liter colával,olyan mennyiségben mint a srác+ desszertet,akkor ugyanazt éred el mint a srác a filmben.Azért jó tudni,hogy náluk a nagy menü mindenben jóval nagyobb mint nálunk.Pl.a Cola 1l ,nem 0.5 l mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!