Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hete született a baba....

Egy hete született a baba. Milyen ajándékot lehet vinni? Minek örülhetnének?

Figyelt kérdés
Barátom nővérének született kislánya 19-én. Talán még korai egy idegennek odamenni, barátommal fogok eredetileg találkozni, de együtt laknak (1,5 szobás lakásban). Szeretném őket meglepni valamivel, de nem tudom mit érdemes vinni. Minek örülne egy friss anyuka?

2014. aug. 28. 13:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én is a pelust javasolom mert az MINDIG kell és elég drága, tehát egy anyuka mindig örül ha ajándékba kapja :D (3 hós a babám most kaptunk egy nagy csomagot, örültem mint majom a farkának).

meg amiknek még nagyon szoktam örülni azok a ruhácskák, mert azokból szintén sohasem elég, ezek közül a body a leghasznosabb egy újszülöttnek, mert nem csúszik fel a derekán (kombidressznek is szokták hívni).

ha az anyuka szoptat, akkor pár doboz karamalz, ez egy nagyon finom, édes alkoholmentes sör, tejserkentő hatású ;)

2014. aug. 28. 15:57
 12/12 piroska és a farkas ***** válasza:
Szerintem meg az a legjobb, ha megmondod, h nagyon szívesen vinnél valamit, minek örülne? mert pl vihet valaki Johnson fürdetőt, ha az anya gyógyszertárit használ, lehet vinni 500. tökaranyos kisruhát, mittudomén. DE nem biztos, h erre van szükség. Aztán persze olyan is van, aki pont a meglepetésnek örül. Szóval hajrá :) Esetleg valóban egy igényes, akár többhónapos babának való játék lenne a legjobb, mert amiket egy baba agyonrág, azt legföljebb testvérnek - mármint a baba testvérének - szokták továbbadni, ruhácskát viszont kaphatott akár barátoktól is sokat. SZóval igen, én a játékra szavazok.
2014. aug. 28. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!