5 hónap körüli babánál kb. mennyi a normál súly gyarapodás? És írnátok nekem napirendet is?
5 hónapos a fiam (3600gr és 52 cm a szül. súlya) 21-én töltötte az 5. hónapot most 8035 gr és 69 cm. nem sok?
eddig csak anyatejes volt 2 hete kezdtünk el kóstolgatni főzelékeket.
Esetleg még leírnátok nekem a napirendeteket?
köszönöm a válaszokat!
Fél éves korukra kell megduplázniuk a súlyukat.
Hű napirendet nem tudok, enyém már 1,5 éves. :)
Én kisfiam 20án töltötte az 5 hónapot. 3410 g-mal, 49 cm-rel született, most 7,5 kg és 68 cm. nem hiszem,h a te babád túlsúlyos lenne :). Hamarosan úgyis lelassul a súlygyarapodás. Én az almát próbálom nála bevezetni, de nem nagyon ízlik neki. Ha banánt is tettem hozzá, akkor tetszett neki, de úgy látom,h nagyon megfogja a hasát, mert éjjel rosszul aludt, sokat pukizott. Amúgy ő is anyatejes.
A napirendünk nem alakul szigorú rend szerint. Éjszakánként 1-2szer kel. Nappal 3,5-5 óránként eszik, és általában 2 szopi között szokott fél-másfél órát aludni. A fürdés fél9 körül van, 9kor alvás. Nálatok hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!