S. O. S. Mennyi a normál hő 7-8 hónapos babánál?
Figyelt kérdés
Egésznap nyűgös a 7,5 hónapos lányom. Tegnap bújt ki a 3. Foga. Megmértem a lázát dee 36,1 et mutatott azaz -5 vagyis35,6. Nem kevés ez? Olyan kis hideg a tenyere illetve a lába. Pedig hosszú újjú bady és harisnya van rajta. Egész nap mászik . 22 fok van a lakásban.
Folyamatosan bújik hozzám, meg úgy sír mintha valami fájna neki. De sztem nem a foga mivel az tegnap kibújt akkor már nem fájhat igaz?
A hője sztem alacsony.
2014. jún. 3. 17:00
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy olyan fáradékony a drágám
2014. jún. 3. 17:02
2/5 anonim válasza:
Adj rá még ruhát. Attól, hogy az a foga kijött még jön a többi is akkor is, ha te nem látod. A hőjével baj nincs.
3/5 anonim válasza:
Öltöztesd fel jobban. Rá egy 30 percre mérs meg még egyszer, ha akkor is annyi, hívd fel az orvost és kérdezd meg. Nincs más hőmérőtök?
4/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy kihűl egy baba "betegségből" :D Adj rá ruhát attól hátha megnyugszik, kicsit melegebbre vágyik. Fájhat a többi foga, fázhat is, lent ahol mászik ott hidegebb van, kicsit fáradtabb ma, rossz napja van, fája feje, fáj a hasa, éhes stb. stb. Babusgassad és adj rá egy pulcsit, holnap már újra jókedvű lesz. 35-37.5C között teljesen jó a hő. Csillapítani 38C fölött kell. Ha ennél hidegebb akkor meg fel kell öltöztetni. Ha digitális lázmérőtök van akkor meg érdemes elemet cserélni benne, vagy beszerezni egy higanyos szerűt (ami nem digitális) mert a digitális hülyeségeket mér sokszor.
5/5 anonim válasza:
Tényleg érdemes lenne az elemet kicserélni.
Az én babám is extrán nyűgös még 3-4 napig miután kijön a foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!