Válaszolnátok 2 babás kérdésre?
Első kérdésem az lenne hogy mikor tud a baba kimászni a rácsos kisàgyból ? Ugy értem, hogy nekünk olyan kis agyunk van aminek csak az egyik oldala rácsos es le lehet engedni. Hogy lehet megtanítani neki hogy hogyan szálljon ki belőle ? Vagy ez jön magátol ? 10 honapos mar tud járni 1 hónapja .
Második kérdésem az lenne hogy ha teszek a baba melle az àgyàba teàt, mikor tudja egyedül meginni? Ugy hogy felkel es megissza ha szomjas ?
Ne értetek félre nagyon szívesen felkelek hozza ha kell ( szerencsére nagyon ritka ) csak kiváncsi vagyok. EZt is tanítani kell neki ?Mar nem iszik cumisuvegbol . Műanyag csőrös pohárból iszik 2 hónapja :)
Nem kérek letolàst . Köszönöm a vàlaszokat !
Köszönöm a vàlaszt :)
Nem éjszakára gondoltam leengedni a rácsot hanem mondjuk a du alvàshoz hogyha felkel mehet játszani . De mondjuk ráér . Pénzem lennék vele előrébb csak érdeklődtem :)
Nekem nem ébred mar éjszaka se enni se inni . De lehet változni fog azert kérdeztem .
Hat igen fejlődik nagyon gyorsan a manóm :) mindent sokkal hamarabb csinált mit általában a babák szoktak :) olyan szépen jár hogy csak na :)
A cumisüveget is magátol hagyta el . Szóval örülök hogy nincs ezzel gond.
Neked cumizik/cumizott a babàd ? Nekem igen. És azt kérdezném hogy szerinted mikor hagyja el a cumit ? Nem akarom hogy sokáig cumizzon. Viszont meg pici hogy elvegyem pláne hogy cumisuvegbsincs ..
Az enyém ugyan nem tud még járni, de nem maradt meg a kiságyában, csak velem volt hajlandó aludni. Így született az a megoldás, hogy leszedtük a rácsokat, s leesésgátlót szereltünk fel. Két nap alatt visszaszokott a helyére. Éjszaka nem kel fel, reggel viszont ha felkel, mellém bújik. :)
A vizes cumisüvegét 8 hónapos kora óta magától használja, lent hagyom a játékainál, s iszik, amikor akar. Bevezettük a szívószálasat is (a csőröset nem szereti). Nagyon hamar megtanulnak bármit.
3. vagyok
Most már 14 hónapos.
Ő cumizik, de inkább ez, mint az ujja. :)
A fogai nem fognak deformálódni a cumitól, ha emiatt aggódsz (fogorvossal beszéltem ezügyben).
Nem lehet kivenni a két középső rácsot? Van olyan kiságy aminél nem is látszik hogy kivehető.
A legkisebb fiam még nem volt egy éves amikor megtanult kimászni a kiságyból, úgy hogy nem volt leengedve a rács. Onnantól kezdve nem lehetett letenni aludni, mert kimászott. Horror volt. Szóval én annyira nem várnám ezt :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!