Csak egyszer fordult elő, hogy elkezdett nyöszörögni, akkor mondtam, hogy folytassuk, mert ilyen nyöszörgésnél még van, hogy visszaalszik... de hamar rájöttünk, hogy nyöszörgő babát hallva nem igazán tud az ember másra koncentrálni... :D úgyhogy bementem visszaaltatgattam (félálomban volt) és folytattuk....
2014. aug. 28. 12:58
12/16 anonim válasza:
Egyikünk bemegy hozzá, és visszaaltatja. Nem tudnék úgy ellazulni, ha sírna a fiam. Nálunk az elején egyébként rendszeresen felebredt, amikor neki álltunk, mintha megérezte volna, hogy készülünk valamire. A férjem kinjaban egyszer, amíg visszaaltattam, rakeresett és azt találta, hogy van egy megmagyarázhatatlan kötelék a baba és anya között az első hónapokban.
2014. aug. 28. 20:03
13/16 anonim válasza:
Nem igazán érdekelnek a lepontozások, tényleg, de az igen, hogy ezek szerint többek véleménye az, hogy normális dolog ébren lévő baba mellett szexelni? Simán elfogadom, ha én lógok ki a sorból és nem is ítélkezek, csak nagyon kíváncsi vagyok.
2014. aug. 28. 20:56
14/16 anonim válasza:
8. vagyok. Szerintem sem normális, sőt beteges.
2014. aug. 29. 06:55
15/16 anonim válasza:
Mondjátok meg, ugyan mégis mit fog fel az egészből egy 2-3-4-5-6 hónapos baba? Semmit, nem is érdekli az egész.
Én sem azt írtam, hogy mai napig szexelünk a földön játszó lányom mellett, de míg pici volt, valóban nem zavart és ez nem beteges dolog, hanem természetes. A szex természetes dolog, ő is így készült.
Jó, persze a vad, sikítozós szexet kerülni kell már ha ő is otthon van :))
2014. aug. 29. 08:43
16/16 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy beteges. Csak szerintem nem helyénvaló. És most nem az illik/nem illikről, mit fog fel belőle, mi lesz a kicsi lelkével dolgokra gondolok. Egyszerűen fura nekem.
Nem ismersz, hidd el nekem, nem vagyok prűd. Közel sem. Szeretem a szexet és természetes dolognak tartom, de ezen kikerekedett a szemem.
Persze, csináljátok, ahogy nektek jó. Csak arra is figyeljetek, jó-e a babának. De ezek szerint már nem téma, hiszen nagyobbacska lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!