Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos babám visít, veri...

11 hónapos babám visít, veri magát ha pelenkázom, másnál is így van?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia nallunk is hasonlo a helyzet, az en fiam 17 honapos,probaltam mar mindent ami , nekem be jott hogy bohockodom akezemmel vagy valamit adok addig a kezebe ,nallunk van kisauto a pellenkazon amit csak akkor kap meg es arra a par percre lefoglalja a kerek forgatasa ,de persze neha meg igy is van a hiszti.

tegyel oda vali olyat ami lefogalja arra a par percre.

majd kinovik azt mondjak.

2010. jan. 16. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, a mese néha le tudja kötni arra a pár percre, persze mi már idősebbek vagyunk.
2010. jan. 16. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:

hajaj, van, amikor ketten is kevesek vagyunk apával, hogy tisztába pakoljuk.

a nadragpelenka kicsit segit, de igy se konnyu

(10,5 hos)

2010. jan. 16. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk van fő pelus csere idő amikor mindig ugyan abban az időben van pelus csere,ilyenkor maga jön oda és csak viccből rúg egyet egyet felém ,közben énekelek verselek neki.Amikor ezen időpontokon kívül cserélem a pelusát,a szökésen töri a fejét és birkózni kell vele, de nagyon gyors vagyok már és csak egy percbe telik a kakis pelust tisztára cserélni.Általában ha nagyon nyűgös,vagy valami nem stimmel akkor hagyom pelenka nélkül egy fél órát.a földön cserélem a pelust,nem a pelenkázón,félek hogy baja esik ha nagyon kapálózik...és a földön fektetve kellő távolságban tarthatom a fogaimat a sarkától.14hónapos és már hónapokkal előbb elkezdtem mondogatni neki hogy pelus csere jön,ha ezt meghallja már bújik is a fotel alá,és várja hogy elkapjam(ha tudom).Igyekszem vidám pillanatnak feltüntetni előtte a pelenka cserét,hogy ne utálja mert akkor aztán végem lenne.
2010. jan. 16. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is cirkusz van pelusozáskor meg öltözködésnél is. Amikor kaka van akkor még hagyja is úgy ahogy de egyébként birkózunk.
2010. jan. 16. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!