Van javaslatotok babkocsi témában?
Figyelt kérdés
16 hónapos lesz a lányom, mikor jön a testvére. Nem tudom, hogy oldjam meg a babakocsizást. Vegyek testvérkocsit? vagy fellépőt? igaz már 11 hónapos kora óta jár, de ha elintéznivalónk van, akkor nem sétálni szoktunk, hanem babakocsival menni.2010. jan. 16. 11:12
1/2 anonim válasza:
Nálunk 1,5 év volt a különbség.Én a picit kendőben vittem, a nagy ült a kocsiban,kb a nagyobbik 2 éves koráig,onnan a kicsi volt a kocsiban, a nagy meg utazott rajta.(Nekünk fellépő nélkül is rá lehetett állni a kocsira,ha nem lehetett volna,veszünk testvérfellépőt.)
2/2 anonim válasza:
nekünk 17 hós lesz a nagyobb, mikor megszületik az öccse februárban.
szerencsére a lányom szeret sétálni, így a babakocsi elsődlegesen a tesóé lesz. ha mégis úgy kéne intézkedni, akkor meg majd hordozóban viszem a kicsit és nagyobb ül a kocsiban.
testvérfellépőre sajnálom a pénzt, a testvérkocsi meg nem fér be a liftbe :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!