Létezik ILYEN babkocsi?
Nem túl nagy, elöl bolygós kerekek, kicsi súly, kicsire összecsukható (beférjen az új Swift csomagtartójába), átfordítható tolókar, majdem vízszintig fektethető. Ezek nekem MIND fontos paraméterek, létezik ilyen kocsi elérhető áron?
Lányom 1 éves, Neki kellene, de nem lenne rossz, ha majd a kistesónak is tudnánk használni. Köszönöm a tippeket!
háát én néztem már egy jópárat, de az volt a bajom a túl könnyű babakocsikkal, hogy nem valami masszívak.
Hugomnak valami hiper könnyű kocsija ban, bugaboo, de ő csak arra használja, hogy beteszi a kocsiba, kiveszi a bevásárlóközpontban, aztán vissza a kocsiba(vagy ahova megy), kintél Californiában, ott nincsenek rossz utak:)De mesélte, hogy múltkor mikor bementek SanFranciscoba, akkor tolta "terepen" járdáról le-föl, és félt hogy szétesik...:)szóval ez a baj a túl könnyű, nagyon picire csukható kocsikkal.
Van egy pár amit néztem, de azok nagyobbak, masszívak, mondjuk a vázuk nem túl nagy, ha össze van csukva.
én is találtam egy párat de sajnos nem átfordithatóak .. muszáj hogy az legyen?
a graco mirage és társait nyugodt szivvel ajánlom jó árban van keskeny nem túl nagy de bolygókerekes és most is valamint a kicsi újszülött babának is tökéletes nekünk fabia-van abba befér nevetve vizszintig halkan dönthető belinkelem jó?
igaz ez se átforditható karos - sajna -
újonnan igy néz ki de majd minden használt babakocsisnál megtalálható ez a márka
:
OFF:
Banyland áruháznál hol vannak feltüntetve az árak?
Peg Perego Venezia ez egy régebbi modell,vagy a Peg Perego Uno (ez új)pont olyan,amit keresel.
Ennél könnyebb átfordítható karost nem találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!