6 hónapos babátok mennyit tud ébren lenni két alvás között, és hányszor alszik naponta?
Első vagyok, igen, engem már teljesen kikészítenek ezzel az egész napos nyávogással, sírással. Ha kimegyek a látóterükből rögtön sírnak, de néha muszáj és fura mert pár perc után elhallgatnak (kivéve ha már álmosak, éhesek) és akkor kezdenek újra rázendíteni, ha megint megjelenek. Ők hárman vannak, ikrek, nagyon várom már,hogy tudjanak mászni, annak ellenére, hogy mindenki azt mondja, akkor sokkal nehezebb lesz. De most tényleg az a bajuk, hogy nagyon akarnának menni, de nem tudnak, nem érik el a játékot, mert persze mindig az kell, ami a legmesszebb van és azon is sírva fakadnak, ha a 20 cm-es csörgő nem fér a szájukba, vagy a nagyobb labdát nem tudják bekapni. Úgy fel tudják magukat hergelni rajta, hogy hihetetlen. Szóval nagyon remélem, ha már kicsit tudnak menni (mászni-kúszni) akkor talán 10-20 percekre lefoglalják magukat. Már csak bababiztossá kell tenni a lakást. És akkor talán nem a szőnyegen gémberedve kell őket szórakoztatnom, hanem leülhetek a székre, vagy állhatok, és úgy is tudom őket figyelni. Talán... vagy csak álmodik a nyomor??? :)
Sok türelmet és kitartást kívánok én is nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!