Meddig használtok, használtatok légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
13 hónapos a fiam, sokszor elfelejtem bekapcsolni, egy hónapja alig használom, főleg, hogy mostanában sokszor kel éjjel, ilyenkor ki kell vennem a kiságyból, megnyugtatni, és visszatenni. Kómásan, meg mindig elfelejtem kikapcsolni, ezért neki áll az éjszaka közepén visítani, így inkább nem is kapcsolom be. Szükséges lenne még használni?2010. jan. 16. 06:52
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Nekünk sem riasztott tévesen, meg vagyok vele elégedve, csak most már nem igazán éreztem szükségesnek, gondoltam rá én is, hogy eladom, de akkor lehet, hogy még egy darabig megtartom.
2010. jan. 16. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!