Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményetek szerint jó a my...

Véleményetek szerint jó a my love pelenka? Én liberot vettem, de anyósom ilyet vett félek kipróbálni.

Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 07:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha már vett akkor nyugodtan kipróbálhatod! Nem neked kell megvenni egy egész csomagod h kipróbáld akkor nem értem h miért nem próbálsz ki egyet??!

Hát a véleményekről meg annyit h kinek mi jön be, mit néz a peluson.

Egyet nyugodtan kipróbálhatsz attól nem lesz semmi baja a gyereknek!

2014. aug. 25. 07:47
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem merem kipróbálni :D Ez ám a luxusprobléma. Nem vagytok egy cseppet elkényeztetve?

Vázolom, mi történhet, ha kipróbálod:

-legeslegrosszabb eset: a baba bőre kipirosodik, pöttyös lesz és / vagy kifolyik a cucc a pelenkából.

-baba bőre bírja, mégis kifolyik a cucc

-nem folyik ki, de a baba bőre mégsem szereti

-baba bőre szép marad, és pisi-kaki is a pelenkában marad.

Ezek függvényében vagy elhasználod a többit, vagy veszed továbbra is a Liberót, esetleg kedvet kapsz kipróbálni más márkákat is.

2014. aug. 25. 07:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha az aldi-s my love-ra gondolsz nekünk bevált. Igaz nekem ausztriából hozzák ott jobb a minősége mint az itthoninak.
2014. aug. 25. 08:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon bevált, ezt és a libero-t használom/használtam mindkét gyereknél.
2014. aug. 25. 08:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! A 2 válaszolónak meg üzenem nem fontos irni ha csak irónikusan tud...
2014. aug. 25. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért félsz?
2014. aug. 25. 08:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

:D Én sem értem, hogy mégis mitől félsz? Főleg hogy nem neked kell megvenned, ha már ott van próbáld ki...

Amúgy a Libero mellett mi is használtunk ilyet 3-4-es méretből, nekem nagyon tetszett, jó pelenkának tartom.

2014. aug. 25. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Én imádtam, nem volt gondunk vele. Jól megszívta magát :-)

Néha nem kis csomagot alkotott a gyerek hátsóján, de legalább tapintásra lehetett tudni, hogy mikor kell cserélni.

2014. aug. 25. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Általában Pamperst használok, de pont az Aldis baby love pelus a masik, amit szívesen használok. Éjszakára nem, de napközben nagyon jó.
2014. aug. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!