Véleményetek szerint jó a my love pelenka? Én liberot vettem, de anyósom ilyet vett félek kipróbálni.
Hát ha már vett akkor nyugodtan kipróbálhatod! Nem neked kell megvenni egy egész csomagod h kipróbáld akkor nem értem h miért nem próbálsz ki egyet??!
Hát a véleményekről meg annyit h kinek mi jön be, mit néz a peluson.
Egyet nyugodtan kipróbálhatsz attól nem lesz semmi baja a gyereknek!
Nem merem kipróbálni :D Ez ám a luxusprobléma. Nem vagytok egy cseppet elkényeztetve?
Vázolom, mi történhet, ha kipróbálod:
-legeslegrosszabb eset: a baba bőre kipirosodik, pöttyös lesz és / vagy kifolyik a cucc a pelenkából.
-baba bőre bírja, mégis kifolyik a cucc
-nem folyik ki, de a baba bőre mégsem szereti
-baba bőre szép marad, és pisi-kaki is a pelenkában marad.
Ezek függvényében vagy elhasználod a többit, vagy veszed továbbra is a Liberót, esetleg kedvet kapsz kipróbálni más márkákat is.
:D Én sem értem, hogy mégis mitől félsz? Főleg hogy nem neked kell megvenned, ha már ott van próbáld ki...
Amúgy a Libero mellett mi is használtunk ilyet 3-4-es méretből, nekem nagyon tetszett, jó pelenkának tartom.
Én imádtam, nem volt gondunk vele. Jól megszívta magát :-)
Néha nem kis csomagot alkotott a gyerek hátsóján, de legalább tapintásra lehetett tudni, hogy mikor kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!