Milyen multivitamint adhatok egy éves babámnak?
Figyelt kérdés
Most már ott tartunk hogy a mandarinon kívül semmit nem eszik meg a drágám. A körmén már megjelent két helyen is fehér foltocska, gondolom a vitaminhiány miatt. Szeretném neki valamilyen módon pótolni azt amit nem eszik meg! Milyen vitaminkészítmények vannak ekkora babáknak?2010. jan. 15. 22:01
1/13 anonim válasza:
Szia! Én a MultKid-et kezdtem adni a kisfiamnak,de úgy vettem észre,hogy a vastól szorulása van. Most hirtelen nem ugrik be a másik neve amit a dokinénik ajánlott... :(
3/13 A kérdező kommentje:
A Cebion nem csak sima C vitamin? Vagy a "2x" valami más fajta mint a sima?
2010. jan. 15. 22:09
4/13 anonim válasza:
A körmön a fehér pötty nem vitaminhiány, ez téves nézet!
Adj neki FLPs aloe vera gélt, az legalább természetes . Amúgy a mandarinban meg pont c vitamin van sok...
5/13 anonim válasza:
Cebion Multit adok 1 éves manómnak
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted mitől lehet a fehér folt a körmén?
Azért valami multivitamint beszerzek, ártani biztos nem árt!
A Cebionnak milyen íze van?
2010. jan. 15. 22:23
7/13 anonim válasza:
Én nem adok semmit, még szopik. A Cebion egyébként savanyú. A körmökön lévő pöttyökről ezt találtam: [link]
8/13 anonim válasza:
A Cebion baromi savanyú. Én még a vizébe sem tudtam belcsempészni. Sem a csupaszirup gyerekmultik. Nekünk az Eurovit rágótabletta jött be /felnőtt 100 mg-os/ napi 1 db. Azt már kifejezetten kéri.
9/13 anonim válasza:
Babyvit multivitamin nagyon jó.
10/13 anonim válasza:
FLP Kids multivitamin. Teljesen természetes, nincs szintetikus vitamin benne, ezért jobban hasznosul.
Árban a legjobb a piacon lévő összes termék közül, megnéztem.
Rágótabletta, nagyon jó ízű. Ha nem rágja, akkor összetöröd és teában (cukor nélkül) megitatod vele. Annyiban oldd fel, amit egyszerre megiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!