Melyik szebb nev? Lanynak : Barbara? Szilvia? Ramona? Szintia? Es fiunak : Ricsi, Attila, Otto, .
Figyelt kérdés
Nektek meg milyen nev tetszik ezen kivul ugy mint lany vagy fiu ! koszonom a valaszt2014. aug. 24. 15:05
11/17 anonim válasza:
Én Szilvi vagyok és utálom... Szilvának és Szilvia papírtörlőnek csúfoltak a suliban, meg amúgy sem tetszett soha a nevem...
12/17 anonim válasza:
Minden nevet lehet csúfolni. A tapasztalat az, h nem a nevet hanem a gazdáját csúfolják. Lehet vki Béla, és nem fogják csúfolni ha egy szerethető, kedvelt személyisége van..... És lehet Bence, Hanna, Máté, Kira, Mira, ha meg nem ilyen. Csúfolni fogják
14/17 anonim válasza:
A Ramóna a legjobb ebből a listából, gyönyörű és egyedi. Nekem még a Cintia is tetszik, de csak C-vel írva. A másik két lánynév nem.
Fiúkból az Attila.
16/17 anonim válasza:
Kulonleges?
Lidia, Ajna, Ciprienn, es Lotti. Ezek kulonlegesek engem is igy hivnak:) utolso
Fiu: Richard, Kolos, Lehel, Oliver, szerintem a Bence is egesz jo...:)
17/17 anonim válasza:
Szerintem a Szilvia nagyon szép név. A felsorolt fiúnevek közül az Attila tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!