Minden kórházban ilyenek a körülmények vagy csak én fogom ki mindig?
Ezt a kérdést én írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
itt is vannak extra dolgok...
Mi két napot voltunk gyerekosztályon, szerencsére nem volt semmi komolyabb baja a picinek, de agyrém volt!
Wc papírt, szappant, kéztörlőt nem tesznek ki!
Egy KÓRHÁZBAN!!!!!!
Nincs rá pénz, meg azt mondják, ellopják.
Itt is olyan volt a fal, hogy minden oldalról belátni, és itt tényleg üveg volt, nem tejüveg, nem fóliázott, átlátszó üveg.
Az éjszakás nővérek olyan zajt csaptak éjjel, hogy őrület, röhögcséltek, csattogtak végig a folyosón a hülye papucsaikban, komolyan, egy kocsmában kisebb a hangzavar!
Ja, és kb. kétszer néztek be a kislányomhoz, akinek a légzését kellett volna megfigyelniük, de LÉGZÉSFIGYELŐT NEM ADTAK, ÉS MÉG CSAK NEM IS NÉZTEK RÁ!
Sok betűs településen élünk, de EZ EGY MEGYESZÉKHELY!!!!
Igen a marcali kórház felújított része tényleg szép. Én egyéb okok miatt mégsem ezt a kórházat választottam, pedig körzetileg oda tartozunk.
Nekem nincsenek különösen rossz tapasztalataim ezzel kapcsolatban. Az az igazság, hogy nekem és a babámnak szüléskor és utána annyi minden gond összejött, hogy jóformán meg sem figyeltem a környezetet, vagy legalábbis nem tűnt fel semmi durva dolog. Nem Hilton volt, de átlagos.
Voltuk utána a babámmal egy hetet Zalaegerszegen a gyermekosztályon. Első osztályú minden szempontból: szoba, ellátás, ápolók, orvosok sTB.
Olvasva a válaszaitokat, elszomorító, hogy ilyen állapotokat megengednek ma Magyarországon...
Kéztörlő,szappan,meg wc papir???
Mindent mi vittünk,de ez tök alap volt.Én még ezen ki se akadtam...az a csoda,ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!