Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden babavizet ki kell...

Minden babavizet ki kell forralni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem mert ha a babavizet forralod kicsapódnak belőle az ásványok. A babavizet NEM KELL forralni.
2008. aug. 6. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:
rá van irva hogy felbontás után 24 orával igen,habár én nem szoktam
2008. aug. 6. 22:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Na ezt jó tudni,mert én mindig forraltam.És sokszor jártam ugy hogy estére fura szaga lett a víznek.Ma a kicsinek forralás nélkül adtam,és féltem hogy fog a hasa fájni tőle.De szerencsére semmi baj nem lett.Most vagyunk 7 hetessek és 1 hete elhagytuk a szörnyű hasfájást.
2008. aug. 6. 23:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Adhatom a kicsinek egyenessen az üvegből,vagy egy kicsit melegícsem meg?
2008. aug. 6. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha szobahőmérsékleten tartod a vizet, akkor felesleges melegíteni.
2008. aug. 6. 23:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Én a hűtőben tartom, de amikor használok belőle, akkor nem forralom fel. Eddig még semmi baj nem volt belőle.
2008. aug. 6. 23:10
 7/11 anonim ***** válasza:
A babavízre kötelező ráírni, ha forralva kell adni. Van amelyiket kell és van amelyiket nem. Bár szerintem akkor sem lesz semmi baja tőle ha nem forralod fel.
2008. aug. 7. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Pl a szt királyit nem kell,de a janát 24óra múlva ki kell.Az óbudaira meg egyenesen rá van írvan,hogy babának forralás nélkül nem adható!!Az ásványok sztem nem tudnak kicsapódni belőle.Régen sem volt babavíz csapvizet kaptunk forralva semmi bajunk nem volt tőle.Én is azt adok a babámnak.Van itthon vész esetére jana,ha véletlen nem forraltam volna,de nem ezt isszuk..különben mikor akarsz válltani a babavízről neki?MAjd akkor fog fájni a hasa a rendes víztől?Namegy akkor jöhet a babasonka és társai nem..sztem ez azért egy kicsit túlzás.Ez is egy divatos dolog most,hogy legyen miért plussz pénzt kiadnunk.4hetes kisfiú mamája
2008. aug. 7. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát ha felforralod, akkor tulajdonképpen fölösleges megvenni, mert pont az a kényelmi funkciója veszik el. Akkor adhatnál forralt csapvizet is, mert gyakorlatilag a babavíz is ugyan az, sterilizált víz. Csak arra való, hogy ne kelljen forralni, akinek erre sincs ideje( :P ).
2008. aug. 7. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:
a szentkirályira is rávan irva hogy 24 ora mulva forralni kell
2008. aug. 7. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!