Baj ha a 8,5 hós babám nem áll még fel nem mászik? Nem csak magától nem állfel hanem egyáltalán nem is tudnám állítani mert összerogyik. Ülni egy hete tud egyedül de magától még nem ült fel.
Jó húsban van a babád.....
A lányom 23 hónapos,és 10,5 kg.A barátnöm ugyanennyi idös fia 11,5kg.
Hát másznia már kellene.Az,hogy a lábai összerogynak nem jó.Kérdezd meg a gyerekorvosotokat.Lehet a súlya miatt nem bír.....8,5 hósan fel is kellene ülnie.
Szakemberrel én mindenfe´leképpen beszélnék.
ez hülyeség, hogy a súlya miatt. meg nem tudod, milyen magasság társul hozzá. az enyém is 9,5 kiló és 73 centi volt 8 hónaposan, mégis felállt, és akkor már másfél hónapja felült magától. most meg 9,5 hónapos, és alig 10 kiló, nem hízott valami sokat, ilyen volt a fejlődési üteme.
attól még hogy a babája 8,5 hónaposan 9 kiló, simán lehet 1 éves korára 10... na csak ennyi.
szerintem amúgy valamit kéne már csinálnia, úgyhogy beszélj a dokival, de nem a súlya lesz a gond szerintem. hanem lehet, hogy egy kis torna fog segíteni.
az a baj, hogy nem mászik.
hogy egyedül nem ül fel, az még nem.
kérdezz rá a védőnőnél, orvosnál.
köszi.:)
Előző válaszolóknak: 72 cm a babám és formás nem elhízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!