Baba mellett mikor rakathatok fel újra műkörmöket?
Figyelt kérdés
Persze csak rövidebbeket!2008. aug. 6. 20:40
2/3 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a babának, ha műkörmöd van. Vannak olyan anyukák, akiknek természetes hosszú körmük van és festik. A babának nem ártasz vele. Sőt sokan terhesség alatt is járnak műkörmöshöz meg szüls után is egyből, és a babának semmi baja nem lesz.
3/3 anonim válasza:
Én a szülésre levetettem mert ha műtétre kerül a sor akkor akörmön nézik a színelváltozást. És szülés után a harmadik hónaptól újra van, de olyan rövid amennyire csak lehet. Semmi baja nem lesz a babónak persze a higiéniára fokozottan figyelni kell. Ami konkrétan annyit jelent, hogy minden alkalommal mielőtt és miután a babót pelenkázom, etetem alaposan kezet mostok és körömkefével átkefélem a körmeimet. Így biztosan nem jut kórokozó a baba érzékeny testrészeire. Szóval bátran viselj műkörmöt. Boldog babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!