Hogy eszi például a vajas kenyeret 15 hós babátok?
Figyelt kérdés
Ti adjátok falatkákba, vagy egészbe adjátok a kezébe a fél szelet kenyeret és harapja?2010. jan. 15. 13:10
1/10 anonim válasza:
Én csipegetem neki, különben messzire hajítja. :(
2/10 anonim válasza:
Kicsi katonákat csinálok ,a kezébe(ujjaival megfogja) adom,ő meg beteszi a szájába.
3/10 anonim válasza:
Katonákat adogatom a szájába egyesével. Ha eléteszem, belenyomkodja a kis ujjával a sajtot-vajat a kenyérbe. 13 hónapos múlt. Ha egészben adom a kezébe, akkor szétcincálja, de nem eszi meg.
4/10 anonim válasza:
Én lányom 9 hónapos,néha kap vajas kiflit (imádja),felkarikázom a kiflit enyhén megvajazom és a kezébe adom,8 foga van és nagyon szépen harapja,rágja.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó babázást.
2010. jan. 15. 13:23
6/10 anonim válasza:
Ja, 9 hónaposan még az enyém is szépen rágcsálta a babapiskótát ,kiflit, kenyérhéjat :) De azóta rájött, milyen mókás az, ha el is lehet hajítani jó messzire.
7/10 anonim válasza:
Vagy kockázva adom neki, egyszerre csak egyet vagy pedig héj nélkül a szájához tartom és harap belőle.
8/10 anonim válasza:
1 éves lesz. Már én is vagy haraptatom vele, vagy a katonát a szájába teszem, mert az első letépett kis falatot még megeszi, majd azonnal veszi a következőt, amit egy kézzel kétnyom, majd csodálkozva nézegeti a tenyerét, hogy ragad, meg mi van benne?:-) Oltári kosszal tud járni egy fél szelet kenyér!!
9/10 anonim válasza:
én adogatom a falatokat a szájába.
de kell kis falat kenyér a kezébe is, különben nem nyitja ki a száját.
maximum 4-5 falatot eszik meg ilyen kenyérfalatkából...sajnos.
ja, 16 hónapos
10/10 anonim válasza:
13 hónapos, eléteszem a falatokat, ő meg bekapkodja. Hála Isten nem dobálja szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!