Mit adtok egy év körüli babátoknak enni, ha a főétkezés időpontját (valamilyen ok miatt) pontosan szeretnétek betartani, de a babó látható, hogy nem bírja addig?
Mi eddig 3 óránként ettünk, de közben mindig kellett neki valami. Általában a száraz kenyérhéj után ácsingózott, de adtam neki kölesgolyót, babakekszet is.
Aztán 2 hete áttértünk a 2 óránkénti evésre (mármint úgy hogy egy félóráig eszik és onnan számított 2 óra múlva van a következő kaja.
Reggelire vajas kenyér, utána valamilyen leves, (alvás), aztán vmi husi körettel, uzsonnára gyümölcs, estére pl. rántotta.
Azóta nem akar közben csipegetni, szóval nem "éhezik" annyira.
Ha magamat veszem alapul, én sem bírom ki 3 órahosszat, hogy ne csipegessek valamit.
Én se.... :-)
Mondjuk nem is rendszeresen, hanem néha-néhára gondolok. A kölesgolyó, meg buláta, hasonló nálunk is bejön! ;-)
Bulátát adok a babámnak ilyenkor.
Bár én plusz-minusz 20 percekkel tartom be a napirendjét. Mondjuk napközben nem éhes a kaják között, de az uzsi (5) és a vacsi (8) között folyamatosan eszik valamit, vagy a mi kajánkból kunyerál, vagy bulátázik vagy kekszet rág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!