Anyukák! Ti miután hazahoztátok a kórházból a picit, éjszaka volt a fején sapka alvás közben míg nem állt be rendesen a hőháztartása (6 hét)? Milyen ruhákat adtatok rá éjjel? Body és pyjama majd a hálózsák? Vagy valami kis alvós rugdalózót?
Május elején hoztuk haza a lányomat, egy ujjatlan bodyban és rugdalózóban aludt, plusz takaró. Egyébként a férjem kicsit túlparázta a dolgot, mert 27 fokra fűtötte fel a lakást :D
A kórházban volt egy szobatársam, akinek a gyerekén folyamatosan volt sapka, plusz egy takaróba is bebugyolálta, és azt sem engedte meg, hogy ablakot nyissunk, mert "jön a gyerekre a hideg". Az én lányom meg üvöltött, annyira melege volt (én szabályosan csatakosra izzadtam a pólót...)
Januárban született a fiam. A kórházban sem volt rajta sapka, itthon sem.
Altatni body+hálózsákban altattam 7-8 hós koráig. Akkor már nagyon tekergett, mocorgott, és kényelmetlennek találtam neki a hálózsákot, váltottunk lábfejes nadrág+body-ra. Később rugi.
Én azt gondolnám, hogy külföldön nagy divat sapkát adni a gyerekre éjjel-nappal. Én nem adtam a kisfiamra. Márciusi gyerkőc, kint egyértelműen volt a fején sapka de bent 22-24fok volt, minek kellett volna a sapi...
Amúgy bodyban és rugiban aludt takaróval, ha hűvösebb volt bent akkor hálózsákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!