Miért kell a koraszülötteket minden hónapba korházba vinni?
Figyelt kérdés
És mit csinálnak ott vele?2010. jan. 14. 20:54
1/8 anonim válasza:
Felülvizsgálják! Mennyit gyarapodott a súlya, Megnézik a szívverését, nincs e csípőficama, hátgerincét, csontozatát. Semmi félelmetes. Ez mindaddig történik, amíg megbizonyosodnak róla hogy minden rendben van, utolérte fejlődésben a nem koraszülött gyermekeket.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat.
2010. jan. 14. 21:07
3/8 anonim válasza:
Kisfiam 18 hónapos,nem kellett minden hónapban vinni kórházba!
Koraszülött utógondozás van,létezik valóban-szerencsére-eddig 3x voltunk vele.Fejlődésneurológus,gyermekorvos,konduktorok nézték,beszélgettünk,nekem nagyon megnyugtató ez a "törődés",bármilyen kérdésemre korrekt,hasznos választ kaptam.
(A háziorvosunk soha nem tudott semmit,mondván "nem ért" a koraszülött babákhoz.)
4/8 anonim válasza:
Az én babáim 36. hétre születtek (35+3), de nekünk nem kell menni semmilyen vizsgálatra sem. Szemészhez kellett elmennünk 1 hónaposan, meg fejlődésneurológiát ajánlottak. A háziorvosunk (meg még egy jó pár-de ezt magunk intéztük) meg szokta őket vizsgálni.
5/8 A kérdező kommentje:
Mert a szomszéd babáját viszik azóta mióta haza jöttek a korházból.Szeptember 25re volt kiirva és augusztus 25.én született illetve császározták mert az éjszaka begörcsölt.
2010. jan. 14. 21:22
6/8 anonim válasza:
Nekünk nem kellett menni soha 35.-dik hétre született a lányom 2700g-al,és 50cm-el.Most 10 hós és makk egészséges.
7/8 anonim válasza:
Akkor ott vmi más gond lehetett.Az én babám is előbb jött 3 héttel,de semmi utógondozást nem igényelt.
8/8 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a szomszédot, ha ennyire érdekel a kérdés, hogy kiírod ide????
Olyan vagy, mint egy pletykás, kukkoló vénasszony.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!