Hangkiadással kísért nevetés mennyi idős korban jelenik meg a babáknál?
Figyelt kérdés
A szociális mosoly ugye 4-8 hetes kor között jelenik meg. Maga a nevetés, akár primitív, de felismerhető hangsorral (hehe, höhö) kísérve mennyi idősen jelenik meg?2014. aug. 18. 23:21
1/10 anonim válasza:
8 hónaposan már hanggal nevetett
2/10 anonim válasza:
Lányom 4 hónapos volt mikor elkezdett hangosan kacagni. Videó is van róla:) Gondolom más babai is ilyentájt kezdenek el "hangadással" nevetni.
4/10 anonim válasza:
A kislányom három hónapos, és szokott hangosan kacagni. Nem mindig csinálja, de egyértelműen az.
5/10 anonim válasza:
Kb 4 hónapos kora óta kacarászik hangosan, én is levideóztam, annyira cuki :)
6/10 anonim válasza:
A fiam 10hetesen kacagot eloszor.sose felejtem el mert a 700kmre lako szuleim akkor lattak eloszor.:-)most lesz fel eves,rettento csikis,ugyh konnyu megnevettetni.:-)
7/10 anonim válasza:
3 hónapos volt a lányom mikor először kacagott :)
8/10 anonim válasza:
én fiam is 3-4 hónap között volt mikor először nevetett hangosan... :)
9/10 anonim válasza:
nekem pont pár napja volt az első, elolvadtam :) 2,5 hónapos
10/10 anonim válasza:
Nekem 4 hónaposan nevetett hanggal először,éppen fürdettem a nyakát mostam, szerintem csikis.Nagyon cuki volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!