5 hónapos kisfiam miért nevet szinte mindig?
Ha megcsikizzük vagy megnevettetjük az oké, de van, hogy csak úgy magától elkezd nevetni hangosan. Olyan kis aranyos tud lenni ilyenkor :D
Lehet, hogy ilyen vicces személyiség lesz?
Kis mókamiki :)
Az is lehet, hogy tetszik neki a hangja, vagy lát valami vicceset, pl. a kezét, a lábát, egy textilpelenkát :)
Istenem, de aranyos :)
Az öcsém is ilyen volt. Azóta egy pozitív, szeretnivaló boldog ember lett belőle, aki ha megszólal dőlnek a nevetéstől :)
az én babám is szokott "csak úgy" is nevetni
én nagyon szeretem hallgatni a kacagását. már felvettem, és ha fáradt, nyűgös vagyok, csak meghallgatom, és megint szép az élet! :)
Örülj neki hogy nevet és nem sír :)
Az én kislányom 9 hónapos és ő is mindig nevet ! Szerintem ez jo dolog :) minden jót :)
Ez tök jó :)
Nekem is ilyen volt az egyik fiam, most 2,5 éves és nagyon kis pozitív mosolygós, nevetős.
Utolsó te nagyon sötét vagy...
Jajj, de jó neked! Biztos nagyon édes!! :)
Az én kisfiam is 5 hónapos lesz, de nem csikis.. Már széjjel csikizem de csak 1-2 kacagást sikerült kicsikarnom belőle. De rengeteget mosolyog, remélem nemsokára a nevetésbe is belejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!