Ha lázas a baba, felébred éjszaka, vagy honnan fogom tudni?
Sajnos nem fog felébredni!!! Bárcsak úgy lenne!
Folyamatosan járj át hozzá vagy (én így szoktam), aludj vele! Engem ez mindig megnyugtatott! Én szájjal szoktam ellenőrizni a homlokán! Sokkal jobb, mint a csuklóddal! Ha nem találod melegebbnek a szádnál, nincs gond! Ha kicsit meleg, hőemelkedés, ha nagyon, akkor láz! Nem tudom mennyi idős a babád, de én a hőemelkedést sem hagynám! Könnyen láz lehet belőle!
Nem, nem én vagyok, nekünk a 15 hós oltásnak köszönhető, és azért adok kúpot, mert nem eszi meg a szirupot, pedig mindenféle van itthon.
Remélem nem lesz gond.
Első vagyok:
A gyógyszertárakban lehet kapni kb. 500ft-ért homlokhőmérőt! Ez egy kis csík, amit 15mp-ig kell ott tartanod! Egyáltalán nem pontos, de megmutatja, hogy van-e hőemelkedés ill. láz! Ha nem vagyok biztos a számban, én ezzel szoktam ellenőrizni! Számolunk 1kis nyuszi, 2kis nyuszi, 15kis nyuszi!
A baj az vele, hogy sötétben nem használható! De napközben igen!:-)
a germicid nagyon jó, hosszú órákra le fogja vinni a lázat.
amikor éjjel felébredsz, menj át, érezni fogod, ha lázas, már ha csak közel tartod is az arcához a kezed, érezni fogod a meleget. valamint az is lehet, hogy gyorsabban fogja a levegőt venni, legalábbis az enyém ha lázas éjjel, akkor így alszik.
az is lehet, hogy felébred, mert rosszul érzi magát, és akkor beadhatod a kúpot.
az enyém 7 napja kapta meg az MMR-t, és most 37,8 a láza...lehet már attól?! mert 10-12 napot mondtak..
Hát nekünk tegnap éjszaka kezdődött, napközben csak hőemelkedése volt, múlt hét hétfőn kapta az oltást.
Nekünk is van egy hiper-szuper ultrahangos lázmérőnk, csak épp most kimerült benne az elem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!