Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvegyem 5000 Ft-ért a...

Megvegyem 5000 Ft-ért a használt pelenka tároló vödröt? Tartozéka a szagmentesen zárható zacsik.

Figyelt kérdés
De nem ugyanazt az eredményt érem el, ha pl. tesco-s szatyorba teszem, összecsomizom a száját, és úgy dobom ki?
2008. aug. 6. 14:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon hasznosnak találom, az első fiamnál nem volt ilyen nagyon macerás volt naponta hússzor kivinni a nagykukába a pelust, hogy a lakásban ne terjengjen a szag. Most az emeletről nem is tudnék annyiszor kimenni, és igaz, hogy a fedeles vödör megoldásnak tűnik, de ha felemeled a fedelét akkor kijön a szag. Ez meg tényleg szagmentes, amikor üritem akkor is!
2008. aug. 6. 15:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem megfontolandó, bár amit mérlegelj, hogy milyen gyakran tudod kivinni a szemetet. Mi kicsi fedeles szemetesben tároljuk a pelusokat és naponta egyszer ürítjük, de mivel a kuka a kertben van, ezért én már gondolkozom, hogy lehet, hogy nem ártana egy. Mert ugye ha nincs a közeledben a kuka, akkor nem probléma, hogy szaglik a kertben.
2008. aug. 6. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:

A rosmannban van illatosított kukazsák kb 200 ft a legkisebb méret, abban nyugodtan teheted sima fedeles vödörbe is..

A pelenkatartó vödör 5000ft-ért használtan be is pelenkázza a babát, mert a brendonban az új is olcsóbb!

Nehogy megvedd!

2008. aug. 6. 16:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónak: szerintem a kérdező nem a kukára értette a használtat, hanem, hogy a használt, pisis, kakis pelenkát teszi a vödörbe....
2008. aug. 6. 16:29
 15/19 anonim ***** válasza:

ja lehet félreértettem, de akko sem kell ilyet venni.

Ezt annak találták ki aki megveszi a 100ezer ft.-os etetőszéket is, mert az jó drága, de nem hiszem , hogy az ilyen anyagi jóllétben szenvedők érdeklődnének ezen az oldalon..aztán lehet. Azzal sincs semmi baj, de akinek nem számít 5000 ft az nem kérdezné megvegye-e.

Tehát ne vedd !!!

2008. aug. 6. 16:35
 16/19 anonim válasza:
0%
nemkéne jó rá a tesco-s zacsi is csak akkor rögtön dobd ki mert kijön a ganészag
2008. aug. 8. 18:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát,gyerekek,lehet,nem ide tartozik,de...azok a fiuk,akiknek textilpelusa volt,s mosták a szülök,nincsenek gondjaik a nemzőképességükkel..mert'nem főttek meg a herék"..mint a mai pelenkáktol..
2008. aug. 10. 21:00
 18/19 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Én 3000,-ért 100 db pelust veszek a csajszimnak.

Sima szemetesvödörbe dobálom a használt pelusokat, amiben szemeteszsák van. Naponta kb. 2x dobom a nagykukába.

2008. aug. 13. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát szerintem is jó dolog mert higénikus és esztétikus egyben! én vettem és nagyon jó dolognak tartom és ajánlom is.De ha jól tudom akkor a tesco-s zacsi is 5Ftba kerül már!!!!

Jó pelenkázást :D

2008. aug. 14. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!