Szemceruzát mivel lehet eltávolítani a bőréről?
:D Miért nem törlöd le simán? Akár vizes ruhával, pzs-vel, vattával, esetleg smink lemosóval vagy popsitörlővel...
Van hogy kiül a szemem alá a smink és popsitörlővel szedem le, tök jól leszedi.
A saját bőrödről mivel távolítod el?:D Ő is ember, mint te, csak kicsiben. Várj, elmagyarázom!
van a tyúk, annak van a kicsinye, a csibe. Na, a csibe és a tyúk is baromfi, csak az egyik a fiatal változata a másiknak. Megvan eddig? Akkor folytatom: a felnőtt embereknek a gyerek a fiatal változata, szóval a gyerek is ember, csak piciben.:)
Köszi, akkor vízzel megpróbálom. Nem, nem az egész baba lett olyan :) Kupak nélkül volt a kezemben, amikor felemeltem és véletlenül összemaszatoltam az oldalát, mellkasát.
#5: azért nem így van. Festem a hajamat, mégse mennék rá a baba fejére hajfestékkel, szerintem csúnya bőrirritáció lenne a vége.
A "felnőttkori bőr" 8-9 éves korban alakul ki, addig vékonyabb és könnyebben átjut rajta minden.
Nem sósavat, meg domestost írtak a valaszolók, hane azt, amivel normál esetben is tisztítod a bőrét. Popsitörlő, szappan, víz. De babaolajjal is lejön, ha vízálló.
Ne legyél ennyire paramami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!