A kutacsról hogy tudom eltávolítani a koszmót?
a feje többi részéről szépen levakargattam már, de a kutacsnál nem merem dörzsölni. próbáltam erősebb sörtéjű baba hajkefével, de semmit nem értem el vele.
Ti hogy szedtétek le onnan?
Hát nem tudom, én s Babé sampont használtam, de hiába mostam vele hetekig, meg se moccant a koszmó, nagyon durva volt. Úgyhogy nekem azt tanácsolta a anyukám, hogy egy egyenes fésűvel, (nem a puha babakefével) fürdés közben, mikor a vízben van a buksija, (nyilván előtte is besamponoztam) akkor a fésűt oldal irányba húzgálom a buksiján, így óvatosan ledörzsöli, nem kell rányomni, csak hogy megkapargassa picit a tetejét, úgy már könnyen lejön...
Ettől biztos nem lesz baja.
tök jót találtam ki :D lehet kapni a dm-ben ilyen szilikonos babafogkefét. kipróbáltam, és az nagyon szépen felhozza a koszmót olaj nélkül is. persze nem erősen csinálom, de tényleg jó. [link]
erre gondoltam, ha esetleg kipróbálnátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!