Vki váltott ki mostanában dm kezdő babacsomagot? Mi volt benne?
Figyelt kérdés
Én ma váltottam ki és volt benne egy pampers popsitorlő minta meg 1db színfogó kendő és ennyi. :-)2014. aug. 15. 21:30
1/12 anonim válasza:
Pár hónapja egy Gabi popsikrém minta és egy folyékony mosószer minta volt benne.
2/12 anonim válasza:
2 hete és ugyanaz volt benne, mint az elsőnek.
3/12 anonim válasza:
Nekem 2 hete 1CUMI volt benne!!! De legalàbb megkérdezték milyen színű legyen. :)
4/12 anonim válasza:
2 hete.
1 db cumi volt benne. ÉS nem is újszülöttnek való, hanem 6+os. Pfffffffffffffff.........
5/12 anonim válasza:
Nekünk tavaly kuponok, színfogókendők, popsikrém minták, popsitörlő minták és egy cumi volt benne.
6/12 anonim válasza:
Egy hónapja egy 6 hónaposnak való cumi és egy autóra való matrica volt benne :(
7/12 anonim válasza:
Bocs az offért!
Hogy lehet kiváltani ezt a csomagot? Ez nem ugyan az,mint a felicitas-os csomag ugye?
8/12 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy visszamegyek a boltba és kiröhögöm a csajt... Kaptunk egy papír szatyor félébe egy matricát meg egy 6+-os Mam cumit, valami förmedvény tigriseset, kéket, kislányunk lesz, szóval nem tudok vele mit kezdeni.
Azt mondta a csaj hogy kuponokat postán küldenek. 2 éve amikor a kisfiamat vártam, volt benne több krém minta és szórólapok.
9/12 anonim válasza:
mi pont ma váltottuk ki. egy papmers popsitörlő volt benne (10 db-os), meg egy kiskanál
10/12 anonim válasza:
Én a kuponok miatt vàltottam ki, nem vàrtam "ajàndék" àradatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!